rss

Opel va avea motoare chinezesti?

  1. 30/06/2017
  2. Categoria: Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul PSA va livra, in Europa, motoare pe benzina cu turbocompresor de 1,2 litri cilindree, produse de joint venture-ul cu Dongfeng Motor Co., utilizand o capacitate de productie in China, anunta Automotive News.

    Parteneriatul a inceput sa produca motorul cu trei cilindri pentru export saptamana trecuta la fabrica de motoare din centrul Chinei, potrivit lui Dongfeng.

    PSA se asteapta sa transporte 55 000 de motoare catre uzinele sale europene de asamblare din iulie pana in mai 2018, potrivit companiei autohtone detinute de stat.

    In China, motorul este utilizat de automobile mici, cum ar fi Peugeot 2008, 308 si 408, si Citroen C3-XR si C4.
    Jont venture-ul PSA Dongfeng, cu sediul in centrul orasului Wuhan din China, produce autoturisme Citroen si Peugeot si autoutilitare usoare.

    Automobilul francez opereaza, un parteneriat cu compania chineza Changan Automobile Co. din orasul Shenzhen din China de Sud. Afacerea produce linia DS de automobile premium.
    In primele cinci luni ale anului, livrarile PSA in China si Asia de Sud-Est au scazut cu 49% fata de anul precedent la 130.300 de vehicule.

    Constructorul francez nu a dezvaluit cifre de vanzari pe fiecare tara, insa China reprezinta aproape intregul volum asiatic.
    PSA este si proprietarul marcii Opel. Ne putem astepta ca motoarele de mic litraj sa rentabilizeze produsele Opel si sa relanseze lupta in segmentele mic si compact.

    Vizualizari: 1096