rss

Opel Insignia Sports Tourer OPC spionat in Spania

  1. 19/03/2009
  2. Tags: Insignia, Insignia OPC, Opel
    Vezi toate fotografiile (9)

    Pentru a doua oara in ultimele doua luni, viitorul Opel Insignia OPC a fost fotografiat de paparazzi fara a avea vreun camuflaj. Aceste noi imagini au fost realizate la Barcelona si ne infatiseaza atat versiunea sedan, cat si cea break, denumita Sports Tourer.

    Cea mai promitatoare versiune a lui Insignia OPC afiseaza o parte frontala foarte asemanatoare cu cea de pe conceptul Opel GTC prezentat in urma cu doi ani, care inglobeaza doua prize de aer verticale uriase de-o parte si de alta a spoilerului, un nou spoiler posterior si jante din aliaj de 20 inch cu design unic, care sunt incaltate cu pneuri de 255/35 R20 ce confera masinii un plus de stabilitate.

    Galerie foto spion aici

    In ceea ce priveste performantele, timpii inregistrati de masinile de test pe circuitul de la Nurburgring s-au situat in jurul a 8 minute. Asta s-a datorat motorului V6 biturbo de 2,8 litri care dezvolta 320 CP si a sistemului de tractiune integrala imprumutat de la noul Saab 9-3 Turbo X. Insignia standard este 4x4 si ascunde sub capota acelasi motor, care are insa doar 260 de "cai".

    Desi nu a primit kit-ul aerodinamic OPC, Insignia Sports Tourer spionat la Barcelona afiseaza o evacuare dubla, franele Brembo si un micut logo OPC pe aripa fata, detalii care indica faptul ca avem de-a face cu versiunea performanta lui Insignia Tourer.

    Noul Opel Insignia OPC va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar vanzarile vor demara spre sfarsitul anului.

    Vizualizari: 1600