rss

Opel Insignia loveste segmentul mediu

  1. 25/07/2008
    Vezi toate fotografiile (4)

    Text: Florin Oprea 

    Galerie foto aici 

    Opel a lansat noul Opel Insignia la Salonul International Britanic, avand un pret mediu de pornire de circa 25.000 de euro pentru motorizarea de 1.8 litri echiparea Exclusiv.


    Nu stim inca numele final al echiparii disponibile pentru Romania, dar din datele furnizate de constructor Opel Insignia va avea in echiparea standard: ESP, faruri automate, reglarea electrica a scaunului soferului, sau ajustarea electrica in patru directii a suportului lombar. Cruise Control-ul este oferit standard pe aceasta echipare, alaturi de controlul climatic cu o singura zona, airbaguri frontale si laterale, pentru scaunele din fata, si windowbag-uri pentru cap atat in stanga cat si in dreapta interiorului lui Opel Insignia. De asemenea Opel Insignia bneficiaza de sistemele Isofix si ABS.

    In echiparea de baza la Opel Insignia este inclus motorul de 1.8 litri ECOTEC, capabil de 140 CP si un cuplu maxim de 175 Nm, propulsorul fiind unul din cele cinci disponibile pe gama Opel Insignia, toate motorizarile fiind compatibile cu normele Euro 5. La propulsorul lui Opel Insignia de mai sus se alatura doua motoare pe benzina de 2.0 litri turbosupraaliment, cu patru cilindri in linie, si un V6 de 2.8 litri si acesta turbosupraalimentat. Diesel-urile sunt reprezentate de doua propulsoare de 2.0 litri cilindree capabile de 130 si 160 CP. Propulsorul lui Opel Insignia de 2.0 CDTi si 130 CP Exclusiv este modelul de baza la dieseluri, avand un pret mediu de circa 27.000 de euro.

    Opel Insignia afiseaza o silueta dinamica, dispunand de o multime de sisteme hi tech utile pentru asistarea soferului si cresterea sigurantei rutiere. Dintre dispozitivele inovative prezente pe Opel Insignia amintim: Sistemul Front Camera care citeste semnele de circulatie si avertizeaza soferii despre faptul ca ruleaza in afara benzii de circulatie sau au deposit limita legala de viteza de pe portiunea respectiva de drum. In echiparea standard sunt oferite sistemele AFL (faruri automate) plus sistem de spalare a parbrizului cu apa incalzita, sistem cunoscut sub numele de “Hot Shot”.

    Opel Insignia dispune de sistemul FlexRide sasiu inteligent si posibilitatea alegerii tractiunii fata sau integrale. Cu Opel Insignia, Honda Accord , Renault Laguna sau VW Passat, segmentul mediu dispune de o oferta intregita.

    Vizualizari: 3295