rss

Opel are doi noi parteneri, in Bucuresti si Cluj

  1. 17/01/2013
  2. Tags: mokka, Opel, Showroom
    Vezi toate fotografiile (1)

    Reteaua Opel din Romania se extinde cu doua noi spatii, in Bucuresti si Cluj. Noile centre au rol de showroom si reparator autorizat, oferind intreaga gama de servicii pentru automobile si autovehicule comerciale usoare: vanzare, service, piese de schimb si accesorii, consiliere financiara etc.

    Radacini Motors opereaza trei showroom-uri Opel cu servicii post vanzare in Bucuresti, cel mai recent deschis fiind amplasat in cartierul Militari, la iesirea spre autostrada Bucuresti - Pitesti. Noul complex din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 246, se alatura celor din Drumul Taberei (Bulevardul Timisoara nr. 18), si Vitan (Calea Vitan Nr.112), ca si reparatorului din zona Iancului, amplasat in Bulevardul Ferdinand nr. 111-113. Pe langa sediile din Bucuresti, Radacini Motors opereaza spatii Opel si in Brasov, Galati, Braila si Constanta.

    Sediul Polymobile din Cluj este amplasat in apropierea aeroportului, pe Str. Clujului nr. 4B, Sat Sannicoara, Comuna Apahida. Polymobile este un membru nou al familiei Opel, sediul  mono marca din Cluj fiind construit de la zero ca spatiu dedicat brandului. Showroomul generos gazduieste cele mai noi produse Opel.

    In ceea ce priveste noutatile pregatite de Opel, la finalul anului 2012 modelul SUV sub-compact Mokka si-a facut intrarea in oferta partenerilor Opel din Romania, alaturi de gama actualizata Astra.

    In plus, debutul acestui an va aduce in showroomurile Opel noul model de oras, ADAM, iar Opel Cascada, noua decapotabila de dimensiuni medii, va avea premiera mondiala.

    Vizualizari: 2313