rss

Onitsuka saluta sosirea lui MINI Clubman

  1. 12/08/2007
  2. Tags: Mini Clubman, Onitsuka
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cunoscutul producator japonez de tenisi Onitsuka Tiger (parte a grupului Asics) este un adevarat as cand vine vorba de a crea modele cu inspiratie retro, iar cand cei de la MINI au anuntat sosirea pe piata a modelului Clubman, asiaticii au vazut in asta o excelenta oportunitate de a incheia un parteneriat.

    Din acesta au rezultat trei perechi de incaltaminte sport personalizate, ce vor fi prezentate oficial la lansarea lui Clubman in Marea Britanie, din luna noiembrie.

    Avand ca obiectiv acelasi gen de clienti pe care il vaneaza si producatorul auto britanic (in marea lor majoritate, tineri obsedati sa tina pasul cu cele mai nonconformiste forme ale modei), creatiile lui Onitsuka Tiger sunt oferite in trei combinatii de culori – ciocolatiu/crem (foto), negru/argintiu si crem/verde britanic – si poarta logo-ul MINI in zona de deasupra calcaiului.

    Pentru a face rost de o pereche nu e nevoie sa cauti innebunit o reprezentanta Onitsuka Tiger in orasul tau, ci doar sa ajungi in fata unui computer dotat cu conexiune la Internet, pentru a o comanda direct din magazinul online a lui MINI. Atentie la conversiunile de marime…
    Vizualizari: 952