rss

Ofera un plus de siguranta masinii tale cu ajutorul unor anvelope de pe www.anvelomag.ro

  1. 12/01/2017
    Vezi toate fotografiile (3)

    Orice posesor de masina isi doreste sa aiba parte de un drum linistit si lipsit de peripetii, mai ales ca vremea din Romania pare sa fie din ce in ce mai surprinzatoare. Alegand un set de anvelope de pe www.anvelomag.ro soferii au certitudinea ca se vor afla in siguranta, indiferent de conditiile de drum.

    Se va prezenta in continuare de ce este atat de important sa ai anvelope de calitate, care este efectul acestora asupra performantelor masinii, precum si cum poti face cele mai bune alegeri in functie de autoturismul condus.

    Un plus de stabilitate

    Pe langa faptul ca este in afara legii sa conduci un autoturism care nu este dotat corespunzator pentru sezonul de iarna, cu siguranta fiecare sofer isi doreste sa ajunga cu bine la destinatie.

    Ei bine, pentru ca acest lucru sa se intample este important sa se acorde o atentie deosebita anvelopelor care sunt folosite, precum si conditiilor meteorologice in care se circula.

    Din pacate, numarul de accidente zilnice este destul de ridicat, in principal datorita inconstientei din spatele volanului. Foarte multi dintre soferi se incumeta sa circule pe gheata, polei sau zapada fara a tine cont de calitatea anvelopelor pe care le prezinta masina. Daca acestea nu sunt de calitate, corespunzatoare sezonului sau sunt uzate, masina va avea mult de suferit la capitolul stabilitate, ceea ce va creste considerabil riscul de a pierde controlul si de a face accident.


    Analizand acest aspect, un set de anvelope de pe www.anvelomag.ro poate spori indeajuns de mult stabilitatea masinii, oferind celui de la volan increderea ca masina se va comporta corespunzator, indiferent de starea in care se afla drumul respectiv.

    Ajuta performanta

    Un alt aspect deosebit de important cu privile la pneurile ce sunt folosite este faptul ca acestea ofera un plus de performanta masinii. Avand o masina dotata cu anvelope de calitate, precum sunt si aceste anvelope de pe www.anvelomag.ro, performanta creste in primul rand din punct de vedere al modului in care ruleaza autovehiculul, apoi din punct de vedere al consumului.

    E important de stiut ca daca ai un set de anvelope in perfecta stare de functionare vei avea si un consum de carburant implicit mai bun.
     
    Ce fel de anvelope pot fi alese?

    Trebuie stiut faptul ca anvelopele pot fi clasificate in mai multe feluri. In principal acestea se clasifica in functie de sezonul pentru care sunt destinate, respectiv dimensiunea pe care o prezinta.

    In functie de sezonul pentru care sunt destinate, anvelopele pot fi de vara, de iarna sau all-season. Fiecare dintre acestea prezinta anumite particularitati si ofera masinii cele mai bune conditii pentru a rula in siguranta.

    Pe de alta parte, din punct de vedere al dimensiunii, accesand site-ul www.anvelomag.ro iti va fi foarte usor sa alegi anvelopele care se potrivesc masinii, fiind de ajuns sa introduci datele ce tin de latime, inaltime si diametru, pentru ca apoi sa apara toate rezultatele disponibile.

    Branduri comercializate pe anvelomag.ro

    Fiind o echipa care pune un mare pret pe seriozitate si calitate, anvelomag.ro este un distribuitor al celor mai importante branduri din domeniul anvelopelor.

    Din randul acestora putem enumera nume precum: Bosch, Bridgestone, Autogrip, Continental, Enzo, Dunlop, GoodYear, Michelin, Pirelli sau Silverstone. Asadar, calitatea acestor produse este cu certitudine la cel mai inalt nivel.

    De asemenea, pe langa aceste anvelope de pe www.anvelomag.ro, se mai pot gasi si diverse jante din aliaj, comercializate la cel mai bun pret de pe piata.

    Mai este important de stiut faptul ca atunci cand sunt achizitionate anvelope de pe www.anvelomag.ro se beneficiaza totodata si de o garantie de 3 ani, iar pe langa acest aspect poate fi un avantaj si faptul ca acestea se pot cumpara in rate. Nu in ultimul rand, livrarea acestora se face fara nici un cost suplimentar, fiind gratuita.

    Asadar, orice sofer care este constiincios si responsabil va avea un set de anvelope de calitate, acestea fiind disponibile pentru orice buzunar si pentru orice masina.

    Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceste anvelope o pot face folosind urmatoarele date de contact:
    0737 351 099
    0371 780 780
    office@anvelomag.ro
    www.anvelomag.ro



    Advertorial!

    Vizualizari: 2594
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »