rss

O ricsa MINI circula prin Beijing la JO 2008

  1. 14/08/2008
  2. Tags: Jocurile Olimpice 2008, MINI, Mini Clubman, MINI XXL
    Vezi toate fotografiile (4)

    Dupa o prezenta inedita la Summitul G8 din Japonia, MINI este din nou o prezenta cel putin ciudata la un mare eveniment international, de aceasta data fiind vorba despre Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing.

    In cea de-a patra zi a Olimpiadei asiatice, un model MINI transformat intr-o ricsa si-a facut aparitia pe strazile din Beijing si ofera turistilor prezenti la JO prilejul de a se plimba cu usurinta prin traficul aglomerat al metropolei chineze. Triciclul, creat special pentru Beijing, este propulsat de... puterea pura a bratelor celui aflat in sa.

    Pe acest vehicul, care este in fapt o combinatie intre o bicicleta si un model MINI Clubman, exista adevarate amulete si talismane chinezesti, care au ca scop sa aduca noroc pasagerului, dar si sa elibereze energie pozitiva pe intreaga durata a Jocurilor Olimpice.

    Aceasta ricsa nu este o premiera pentru MINI in ceea ce priveste Jocurile Olimpice. In urma cu patru ani, la editia JO care a avut loc la Atena, compania a realizat un MINI XXL (foto jos).

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1936