rss

NY Auto Show: Acura TSX

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Acura TSX
    Vezi toate fotografiile (15)

    Ruda mai luxoasa a lui Honda Accord, Acura TSX, si-a facut debutul oficial la Salonul Auto de la New York, moment in care americanii au putut afla cu ce ataca Honda (din nou) segmentul premium de pe aceasta piata.

    Mai mare, mai bine echipata si, spun niponii, mai dinamica decat modelul inlocuit, noua TSX, al carui pret de pornire va fi sub 30.000 de dolari, este in plus burdusita de electronica si sisteme de siguranta, atuuri la care se va adauga si un pret – mai mult ca sigur – sub concurenta europeana.

    Clientii se vor putea baza pe un motor pe benzina din seria i-VTEC, dar de data aceasta dotat cu doi arbori de echilibrare pentru eliminarea vibratiilor si cu tehnologia injectiei directe.

    Capabil de 201 CP si 235 Nm (cu 5% mai multi Nm ca inainte), propulsorul este cuplat standard la o cutie manuala cu sase trepte, insa, optional, se ofera si una automata cu cinci trepte si padele plasate in spatele volanului.

    Calatoriile nu vor fi insa doar mai rapide, ci si mai confortabile, gratie spatiului mai mare oferit de habitaclu si seriei de gadget-uri electronice, din care noi enumeram doar scaunele cu reglaje electrice pe diferite pozitii, sistemul audio cu 7 difuzoare (optional cu 10 difuzoare), Bluetooth-ul, sistemul de navigatie, sistemul de monitorizare a traficului si conexiunea USB.

    Intr-adevar, o japoneza in toata puterea cuvantului…

    Pentru o galerie foto completa, dati click aici .

    Vizualizari: 1459
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »