rss

Noul X2 se alatura modelelor BMW X de succes

  1. 26/10/2017
    Vezi toate fotografiile (15)

    BMW X2, atragator, interesant si extrovertit, va sarbatori premiera de piata in martie 2018. Cu un design care evita individualitatea si o suspensie sportiva, BMW X2 impinge granitele si aduce niveluri inedite ale placerii de a conduce in acest segment de autovehicule. Astfel, BMW X2 se adreseaza in primul rand unui grup tinta de tineri. Acesti clienti locuiesc in zonele urbane, conduc in viata activa si sunt pe deplin conectati cu lumea digitala.

    Designul: un caracter distinctiv.

    BMW X2 are o figura aparte din orice unghi l-ai privi. Pozitia sa pe sosea aminteste de un sportiv bine antrenta - si se potriveste profilului robust tipic modelelor BMW X, cu spiritul sportiv al unui coupe.
    Detaliile includ pasajele rotilor cu un aspect patrat, guri de evacuare izbitoare si praguri laterale accentuate, dar si o linie de acoperis eleganta, de linii slick si de un aspect fin.

    Niciodata un BMW X2 nu-si tradeaza propriul caracter unic; acesta este un model autonom in centrul sau, unul care se remarca pozitiv din multime. In plus, modelul M Sport X este disponibil pentru prima data si permite proprietarilor sa faca din caracterul lor un model X2 personalizat.

    Doua caracteristici de design se remarca usor. Modelul X2 transforma grila trapezoidala BMW care acum se extinde pe directia sud; aceasta este prima data cand un BMW adopta acest design.
    Si logo-ul BMW suplimentar pe stalpii C fac referire la un detaliu foarte iubit al modelelor clasice BMW Coupe, cum ar fi modelul CS 2000 si CSL 3.0, evidentiind ADN-ul sportiv al noului X2.

    Dinamica plina de putere si eficienta.

    Motoarele BMW TwinTurbo transfera energie pe drum in stil dinamic competent. Sunt disponibile trei variante de lansare; modelul BMW X2 sDrive20i cu o putere de 192 CP si varianta diesel X2 xDrive20d cu 140 kW/190 CP .
    Ambele motoare diesel sunt dotate standard cu sistemul inteligent de tractiune integrala xDrive si cu transmisia Steptronic cu opt trepte, in timp ce modelul pe benzina este echipat cu transmisia cu dublu ambreiaj sportive, cu sapte trepte, Steptronic. Toate combinatiile transforma fiecare calatorie - pe orice teren - intr-o aventura.

    Alte modele atractive vor fi adaugate la seria Sports Activity Coupe la inceputul anului 2018 - adica X2 sDrive18i cu trei cilindri si X2 xDrive20i, X2 sDrive18d si X2 xDrive18d cu patru cilindri. Suspensia sportiva a lui BMW X2 transfera agilitatea si dinamica fina a transmisiei BMW pe sosea. Modelele M Sport si M Sport X sunt dotate standard cu suspensie M Sport cu setari arc si fixare amortizoare cu o inaltime redusa. Aceasta caracteristica este disponibila ca optiune pentru modelul BMW X2 de baza. Sistemul optional de control al amortizorului dinamic (inclusiv o inaltime de 10 mm) permite setarile suspensiilor sa fie adaptate si mai aproape de gusturile sau cerintele individuale.

    Echipamente: stil modern.
    Conducatorii auto se pot astepta sa gaseasca o calitate superioara inclusa ca standard. Interiorul modelelor M Sport si M Sport X este completat cu o combinatie de tesaturi Micro Hexagon / Alcantara Anthracite, cu cusaturi de contrast pentru panoul de bord si consola centrala. Iar grupul de instrumente si afisajele mari aduc note superioare interioare si actioneaza ca indicatori vizuali pentru experienta digitala BMW.

    Vizualizari: 1007