rss

Noul Renault Megane Coupe: primele poze

  1. 23/09/2008
  2. Tags: Megane, Megane coupe, Renault
    Vezi toate fotografiile (7)

    Desi ceea ce vedeti in fotografiile de fata pare mai degraba un model-macheta, totusi, este vorba despre versiunea de serie a variantei in trei usi a noului Renault Megane, care va aparea la inceputul anului viitor.

    Analizand aceste imagini, realizate sub licenta UE, putem concluziona ca noul Megane Coupe se inspira in proportie foarte mare din conceptul cu acelasi nume prezentat de Renault in primavara, la Geneva.

    Comparativ cu varianta hatchback in cinci usi, Megane Coupe va avea un profil mult mai fluid datorita liniei acoperisului plonjata spre spate, a liniei triunghiulare a celui de-al doilea geam lateral, dar si a haionului inclinat.

    Sub capota, vom regasi aceeasi gama de motorizari cu Megane in cinci usi, intre acestea numarandu-se un 1,6 litri de 100 si 110 CP, un 2,0 litri/140 CP, dar si doua noi propulsoare turbo, 1.4TCe/130 CP si 2.0TCe/180 CP. Pentru fanii diesel vor fi disponibilemai multe versiuni ale clasicului dCi, cu puteri cuprinse intre 85 si 160 CP.

    Renault nu a precizat daca va gasi un inlocuitor pentru versiunea sportiva Megane RS si pentru editiile speciale R26 si R26.R, insa este foarte posibil sa existe o versiune sport ca varf de gama.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 2045