rss

Noul Mustang 428R, dezvaluit de Roush

  1. 25/09/2007
  2. Tags: Ford mustang 428r
    Vezi toate fotografiile (1)
    Roush este unul dintre cei mai celebri tuneri americani si unul din putinii care au reusit sa faca din ultimul Mustang o masina cu adevarat sportiva, dupa ce au muncit din greu pentru a elimina hibele unui tren de rulare cu o punte rigida in locul unor suspensii spate independente.

    Acum, ei au eliberat o noua versiune a acestei masini, numita 428R, suficient de picanta pentru a da usturimi multor supercar-uri concurente.

    In centrul atentiei programului de modificari tehnice se afla motorul V8, care, cu ajutorul unui compresor mecanic, dezvolta 435 CP si un cuplu maxim respectabil: 542 Nm.

    In concordanta cu noile cifre privind performantele propulsorului, trenul de rulare a fost upgradat prin montarea unor arcuri si amortizoare speciale, a unor bare anti-ruliu mai groase si a unor roti cu jante de 18 inch, evidenta tusa supersportiva fiind accentuata si de interiorul cu scaune sport imbracate in piele si covorase stantate cu logo-ul companiei.

    Intreaga distractie adauga inca 16.999 de $ la pretul initial al masinii, la care trebuie sa mai puneti 800 de $ cheltuieli de transport (asta daca locuiti in SUA, evident) si 1.000 de $ taxa de poluare din partea guvernului american.

    O suma ce cocheteaza cu pragul de 20.000 de $ poate parea mare, mai ales in conditiile in care, de acesti bani, poti cumpara inca un Ford Mustang; pe de alta parte insa, un tuning Roush te poate plasa in extrem de restransul grup de prorpietari Mustang ale caror masini chiar pot vira...
    Vizualizari: 830