rss

Noul Mercedes E-Klasse: ultimele informatii

  1. 20/06/2007
  2. Tags: E-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Limuzina de clasa mare a constructorului din Stuttgart va fi prezentata in 2009 la salonul auto de la Geneva si va marca cateva schimbari importante fata de actualul model mai ales in ceea ce priveste designul.

    Desi ca marime nu va diferi mult fata de ceea ce ofera acum Mercedes in acest segment, o noua fata si liniile de inspiratie CLS vor marca o noua directie in care cuvantul de ordine va fi sportivitatea.

    Cel mai clar vor surpinde cele doua perechi de faruri angulare, ce vor domina vizual partea frontala; totusi, din aceasta fotografie retusata pe computer, E-Klasse aduce destul de bine cu fratele mai mic C-Klasse, ceea ce nu se poate spune ca ne deranjeaza.

    La interior, toata lumea asteapta ca marca sa continuie procesul de reintoarcere la calitatea care a consacrat-o, iar germanii se pare ca se vor conforma cu un mix intre tabloul de bord al lui S-Klasse si cel al lui C-Klasse.

    Cat priveste motorizarile, Mercedes va oferi din nou o paleta extrem de generoasa in ambele categorii, plus o versiune hibrid ce va aparea in 2010. Gama pe benzina va incepe cu un patru cilindri supraalimentat de 184 CP si se va finaliza abia cu monstrul V8 de provenienta AMG, ce va ajunge la aproximativ 544 CP.

    De partea cealalata, linia agregatelor consumatoare de motorina va avea ca noutati un nou motor V6 cu injectie directa si un V8 de 354 CP, ultimul sosit sa-i tina piept anuntatului V8 diesel biturbo despre care tocmai v-am informat ca va debuta pe noul BMW Serie 7.
    Vizualizari: 1402