rss

Noul Citroen C1, in Romania incepand de la 8.800 euro (TVA inclus)

  1. 14/06/2012
    Vezi toate fotografiile (8)

    Citroen a lansat pe piata din Romania noul C1. Cel mai mic model al francezilor poate fi achizitionat la un pret de pornire de 8.800 de euro TVA inclus, valabil pentru versiunea C1 in 3 usi, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction si 9.100 de euro TVA inclus pentru aceeasi versiune de echipare si motorizare in 5 usi.

    Noul Citroen C1 este disponibil in Romania cu doua niveluri de echipare (Attraction si Seduction) si vine cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate armonios in partea frontala, un sistem audio CD cu Connecting Box si cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan.

    La capitolul motorizari, se remarca unitatea 1,0i 68 CP, care inregistreaza un consum mixt de 4,3 litri /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km, devenind astfel primul model din gama Citroen cu motorizare pe benzina si cu emisii sub 100 g de CO2/ km.

    Din punct de vedere stilistic, modelul beneficiaza de o bara de protectie fata complet redesenata, care integreaza proiectoarele de ceata si doua luminile de zi cu LED-uri. Noul Citreoen C1 are o culoare de lansare speciala, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera si doua nuante de gri (Gallium si Carlinite).

    Vizualizari: 1184