rss

Noul BMW Serie 7: ultimele vesti

  1. 20/06/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Serie 7
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana la debutul oficial al navei amiral BMW mai e doar un an, dar prototipurile marii limuzine se afla deja in faza testelor finale pe Nurburgring.

    Asta inseamna automat si mai multe informatii de ultima ora, pe care auto.ro este in masura acum sa vi le ofere.

    Desi acel capac de portbagaj s-ar putea sa-i sperie pe partizanii luptei anti-Bangle, acestia ar trebui totusi sa stea linistiti: desi va consemna o evolutie in design si nu o revolutie, “septarul” va adopta intr-o masura importanta liniile ce definesc caroseria lui Serie 3, astfel incat ne asteptam la un look mult mai dinamic si mai muscular decat cel actual.

    Ca de obicei, germanii vor fi mult mai concentrati pe ceea ce trebuie schimbat sub hainele de tabla, iar aici punctam un ampatament mai lung, un ecartament mai mare si motoare noi, inclusiv o propulsie hibrida.

    Una din vedetele incontestabile va fi si versiunea biturbo a marelui V8 diesel (ce va sari probabil de 350 CP), dar sa nu uitam si de noua transmisie automata cu opt trepte dezvoltata de ZF, un raspuns pe masura data celei montata pe modelele Lexus LS.

    Cat priveste habitaclul lui Serie 7, trebuie sa stiti de pe acum ca nu veti scapa de enervantul iDrive, BMW crezand cu incapatanare in acest buton buclucas ce va cunoaste, spun ei, o forma simplificata pe noua masina.

    In rest, notam aparitia unor noi sisteme de siguranta bazate pe camere de luat vederi si radare, adica exact ingredientele necesare pentru ca meciul cu S-Klasse sa se anunte unul extrem de furtunos…
    Vizualizari: 958