rss

Noul BMW Seria 7, expus in Piata Rosie din Moscova

  1. 09/07/2008
    Vezi toate fotografiile (5)

    In avanpremiera lansarii pe piata europeana a noului BMW Seria 7, programata pentru Salonul Auto de la Paris din luna octombrie, nemtii au facut pe 8 iulie o prezentare unica limuzinei lor de lux, unde credeti, in Piata Rosie din Moscova.

    Sub sloganul "Never stand still" (n.n. - niciodata nu se opreste), cel mai de succes producator de automobile din segmentul premium a realizat o clepsidra uriasa, inalta de 12 metri, ce a fost ridicata pe fundalul istoric al Catedralei Sf.Vasile si a Kremlinului.

    In jumatatea superioara a clepsidrei realizata din sticla si din otel a fost introdus noul BMW Seria 7, care initial fusese ascuns printre 180.000 de mingi argintii, stralucitoare. Treptat, acestea au coborat in partea inferioara a impresionantei structuri, lasand sa se vada noul BMW Seria 7, care astfel a fost dezvaluit ca punct central al evenimentului de marti seara.

    Ideea conceptului prezentat de BMW a fost explicat de Christian Kremer, director executiv al BMW Group Rusaia: "Moscova se dezvolta intr-un ritm extraordinar. Capitala si Rusia in general sunt deosebit de importante pentru BMW Group. Piata ruseasca joaca un rol important pentru noi, fiind in permanenta crestere. Prezentarea de azi reflecta increderea pe care BMW Group o are in potentialul Rusiei".

     

     

    Vizualizari: 536
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »