rss

Noul automobil de la Mercedes i-a lasat pe toti cu gura cascata. Are caroseria unui sedan, dar garda la sol e de SUV

  1. 20/04/2018
    Vezi toate fotografiile (10)

    Primele fotografii oficiale ale noului Maybach Ultimate Luxury Concept, model pe care Mercedes il va dezvalui in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Beijing de saptamana viitoare, au starnit valuri de curiozitate si controverse printre fanii companiei.

    Urmand a lua startul la inceputul saptamanii viitoare, editia din acest an a Salonului Auto de la Beijing ar fi trebuit sa marcheze premiera mondiala a mult anticipatului Mercedes GLS Maybach. Numai ca planurile oficialilor companiei germane nu par sa coincida de niciun fel cu asteptarile presei.

    Mai precis, in cadrul evenimentului anterior mentionat, fanii produselor din Stuttgart vor putea admira indeaproape un concept pe nume Ultimate Luxury. In libera traducere, un model cu caroseria unui sedan si garda la sol a unui SUV, care a reusit sa starneasca deja valuri de curiozitate si controverse.

    Exteriorul noului automobil dezvoltat de divizia Mercedes-Maybach nu este insa nici pe departe singurul element care i-a lasat pe toti cu gura cascata. La randul lui, interiorul prezinta cateva detalii extrem de interesante, precum setul de ceas si florile dintre scaune - ambele destinate pasagerilor spate.

    La momentul de fata nu exista niciun fel de informatie cu privire la partea tehnica a conceptului Ultimate Luxury, dar anumite publicatii vorbesc despre un sistem de propulsie complet electric. Putin probabil daca tinem ca inginerii germani au montat in spatele volanului un set de padele pentru schimbarea vitezelor.

    Vizualizari: 1755