rss

Noua Serie 3 se vinde incepand de astazi si in Romania. Uite cat costa cea mai ieftina versiune

  1. 26/10/2018
    Vezi toate fotografiile (5)

    Lansata pe piata la mijlocul anilor '70 si ajunsa la generatia cu numarul sapte, celebra masina a companiei BMW porneste de la 38.854 de euro. Sub capota variantei de baza se regaseste un propulsor diesel de doi litri si 190 CP, oferit alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.


    Amatorii de sedanuri de clasa medie si origine germana au, incepand de astazi, o noua optiune la dispozitie, cea de-a saptea generatie a modelului BMW Seria 3 fiind lansata si pe piata auto din Romania. Disponibila la vanzare la preturi incepand de la 38.854 de euro, versiunea de baza 320d este pusa in miscare de un propulsor diesel cu capacitatea cilindrica de doi litri, care livreaza puntii spate undeva in jurul a 190 CP.

    O cutie manuala cu sase trepte de viteza se numara printre numeroasele dotari integrate in echiparea standard, in timp ce o transmisie automata cu opt rapoarte este oferita contracost - in schimbul a putin peste 2.200 de euro, crescand astfel nota de plata pana la 41.058 de euro. Acelasi BMW 320d este comercializat, totodata, si intr-o varianta dotata cu sistemul de tractiune integrala xDrive, care pleaca de la 43.495 de euro.

    Cea de-a doua motorizare si ultima, de altfel, care insoteste generatia cu numarul sapte a modelului BMW Seria 3 ia forma unui benzinar cu capacitatea de doi litri si 258 CP, automobilul vandut sub denumirea de 330i venind la pachet alaturi de un cost de achizitie careporneste de la 42.424 de euro. In cazul de fata, cutia Steptronic cu opt trepte de viteza se regaseste, ce este drept, pe lista optiunilor incluse in pretul de baza.

    Vizualizari: 1758