rss

Noile anvelope Nokian Snowproof P: Performanta fiabila pentru iarna

  1. 23/03/2020
    Vezi toate fotografiile (3)

    Producatorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres introduce o noua anvelopa UHP pentru iarna, ideala pentru zona central europeana. Noile anvelope Nokian Snowproof P sunt o combinatie sportiva si moderna de manevrabilitate de inalta performanta si aderenta fiabila pe timp de iarna, perfecta pentru schimbarile bruste ale benzii si drumurile acoperite cu lapovita si ninsoare. 
    Noul concept Alpine Performance de la Nokian Tyres ofera siguranta pentru condusul zilnic datorita tractiunii avansate, distantelor de oprire mai scurte si sigurantei imbunatatite.
    Aproape 60% dintre soferii din Europa Centrala considera anvelopele de iarna ca fiind cea mai importanta componenta a automobilului pe timp de iarna, potrivit sondajului realizat de Nokian Tyres in randul consumatorilor. 70% dintre respondenti considera aderenta si manevrabilitatea anvelopelor in conditii de iarna drept cele mai importante caracteristici, in timp ce siguranta in situatii extreme si aderenta anvelopelor pe zloata au ajuns in top trei.* 
    „Siguranta si condusul echilibrat sunt intotdeauna principiul de baza al filosofiei noastre de dezvoltare. Misiunea noastra este sa garantam calatorii sigure si previzibile, in fiecare zi de iarna. Atunci cand am dezvoltat noul nostru produs de iarna Ultra High Performance, a fost acordata o atentie speciala imbunatatirii aderentei pe drumurile inzapezite si umede.”, este de parere Marko Rantonen, Director de Dezvoltare Nokian Tyres. 
    Introducerea unei noi anvelope de iarna UHP este o continuare naturala a extinderii selectiei de anvelope de iarna Nokian Tyres pe piata central-europeana. Nokian Snowproof P este oferita in categoriile de viteza H (210 km/h), V (240 km/h) si W (270 k /h) si acopera 55 de produse, cu dimensiuni de la 17 la 21 inci. Noua anvelopa Nokian Snowproof P va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2020. Gama versatila de anvelope de iarna Nokian Tyres pentru autoturisme si SUV-uri include si Nokian Snowproof, Nokian WR D4 si Nokian WR SUV 4. Gama extinsa pentru modelele de vehicule moderne acopera aproape 200 de dimensiuni. 
    Nokian Snowproof P este dezvoltata de Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din lume si inventatorul anvelopei de iarna. Compania detine peste o suta de brevete de siguranta pe timp de iarna si este lider mondial in domeniul sigurantei si sustenabilitatii. 
    Alpine Performance – Senzatia unui sofat precis si aderenta avansata pe timp de iarna 
    Schimbarile meteo neasteptate din timpul iernii sunt frecvente in toata Europa. Extremele devin mai tipice, variind de la o iarna blanda pana la caderi bruste de zapada si ploi inghetate. Conditiile rutiere pot deveni inselatoare peste noapte pe masura ce apa si zloata ingheata, facand soselele alunecoase si nesigure.
    Desi vremea poate fi imprevizibila, anvelopele nu au voie sa fie astfel. Noul concept Alpine Performance utilizat la anvelopa Nokian Snowproof P asigura o combinatie exceptionala de aderenta fiabila pe timp iarna, oferind in acelasi timp o senzatie de condus predictibila si echilibrata. Conceptul consta intr-un model de rulare optimizat imbinat cu striatii dense, special adaptate, si noul compus Alpine Performance
    Cea mai mare schimbare fata de modelul anterior Nokian WR A4 poate fi observata in modelul benzii de rulare. Trecerea de la modelul asimetric la cel directional si simetric asigura un comportament previzibil si controlat in toate conditiile si imbunatateste siguranta generala a anvelopei.
    Noul model de rulare cu caneluri laterale si longitudinale adaptate permite anvelopei sa maximizeze zona de contact dintre anvelopa si sosea, imbunatatind aderenta si precizia directiei foarte necesara. Suprafata de contact optimizata asigura o uzura uniforma in timp ce noua Matrice de suport a blocului de rulare ofera o manevrabilitate logica. Anvelopa ofera o senzatie de stabilitate pe sosea si feedback rapid al directiei atat la ​​viteze mari, cat si in conditii de iarna grele.
    - Schimbarea benzilor de circulatie pe autostrazile mocirloase sau intrarea in traficul aglomerat dintr-o intersectie acoperita cu gheata poate fi o provocare. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor, noua anvelopa Nokian Snowproof P maximizeaza siguranta in toate conditiile de conducere si ramane controlata si fiabila la limitele de aderenta. Noul nostru concept Alpine Performance este dezvoltat special pentru a oferi o experienta de condus echilibrata pe autostrazile uscate, strazile mocirloase din oras si traseele montane inzapezite. Acesta ofera aderenta si controlul necesare pentru un condus intens si conditii variate de iarna, explica Rantonen. 
    Siguranta pe drumuri alunecoase, acoperite cu lapovita sau zapada
    Nokian Snowproof P acopera toate conditiile meteorologice de iarna oferind performante fiabile pe drumurile umede si acoperite cu zapada. Una dintre cele mai dificile conditii este lapovita, mai ales atunci cand apare intre benzile de pe o autostrada aglomerata. Proiectata pentru a preveni alunecarea periculoasa pe drumuri mocirloase, noua banda de rulare vine cu striatii dense si caneluri conectate, care indeparteaza eficient apa si mocirla dintre anvelopa si sosea. Canelurile polisate accelereaza eliminarea apei, oferind un plus de siguranta si ajutand soferii pe vreme ploioasa, si oferind in acelasi timp anvelopei un aspect slefuit si elegant.
    Pentru a imbunatati si mai mult proprietatile anvelopei pe carosabil umed, noul compus din cauciuc Alpine Performance este proiectat pentru o gama larga de temperaturi. Exceland in zilele de iarna aspre si reci, anvelopa Nokian Snowproof P ofera performanta constanta si pe vreme mai blanda. Acest nou compus al benzii de rulare creste aderenta pe suprafete umede fara a compromite proprietatile de iarna ale anvelopei. Datorita modelului sau de rulare usor si compusului de ultima generatie al benzii de rulare, Nokian Snowproof P are rezistenta scazuta la rulare si o rezistenta excelenta la uzura in diferite conditii. 
    Ghearele pentru zapada multifatetate dintre blocurile si umarul benzii de rulare asigura o aderenta echilibrata pe gheata si zapada, in special la franare si accelerare. Boosterele de franare si accelerare de pe blocurile de rulare contribuie si ele la imbunatatirea aderentei longitudinale. 
    Testare versatila pentru siguranta extrema
    Aderenta imbunatatita pe zapada si zloata a anvelopei Nokian Snowproof P este rezultatul a peste patru ani de dezvoltare. Cercetarile arata ca zloata este unul dintre cele mai periculoase si temute elemente ale iernii. Combinatia de zapada topita, stratul de apa de la suprafata drumului si gheata potentiala sunt periculoase chiar si pentru un sofer expert. Metoda unica de testare a alunecarii pe zloata disponibila pe pista de testare Nokia a permis dezvoltarea pe termen lung a caracteristicilor pentru conditii de drumuri mocirloase.
    Modelele, structurile si compusii de cauciuc ai benzii de rulare demonstreaza experienta finlandeza de ultima generatie si au necesitat mii de ore de modelare computerizata, comparatii de laborator si teste autentice in diferite conditii. Dezvoltarea a inclus testarea in conditiile arctice ale Laponiei la centrul de testare White Hell al Nokian Tyres din Ivalo, Finlanda. Pe langa testele din regatul ghetii si al zapezii, caracteristicile noului produs pentru drum umed si uscat au fost ajustate si pe mai multe piste de testare din Europa Centrala din Germania, Austria si Spania.
    In plus, Nokian Tyres a avut placerea de a continua colaborarea cu campionul mondial de Formula 1, Mika Hakkinen. 
    „Experienta sa in materie de anvelope a fost aplicata pentru prima data la modelul pentru vehicule de pasageri Nokian Powerproof. Aceasta cooperare a continuat in timpul testelor noastre interne pentru Nokian Powerproof SUV si in prezent pentru anvelopele noastre de iarna Nokian Snowproof P.”, explica Marko Rantonen. 
    Hakkinen considera ca Nokian Snowproof P este o combinatie perfecta de performanta ridicata si senzatie de conducere placuta. Mai presus de toate, el apreciaza siguranta si usurinta sofatului de zi cu zi. 
    „Anvelopa functioneaza fiabil pe drumurile alunecoase atat la viteze mari, cat si la viteze mici. Va puteti bucura de o manevrabilitate precisa si usoara, chiar si la extreme. Oricare ar fi conditiile de iarna, Nokian Snowproof P ofera o mare incredere, siguranta si echilibru in timpul sofatului.”, spune Hakkinen. 
    Nokian Snowproof P – Sofat fara griji pe timp de iarna
    • Performanta constanta cu aderenta premium pe timp de iarna
    • Manevrabilitate fiabila si precisa la viteza mare
    • Rezistenta scazuta la rulare economiseste combustibil si protejeaza mediul

    Cele mai importante inovatii: 
    Conceptul Alpine Performance. O aderenta excelenta pe timp de iarna si manevrabilitate fiabila Modelul optimizat al benzii de rulare permite anvelopei sa maximizeze zona de contact dintre anvelopa si sosea, imbunatatind aderenta pe timp de iarna, manevrabilitatea logica si precizia directiei. Striatiile adaptate asigura o aderenta laterala si longitudinala excelenta, pentru un sofat sigur si controlat. Compusul Alpine Performance este destinat conditiilor reci de iarna, oferind in acelasi timp performante excelente pe vreme mai blanda, la temperaturi variate. Noul compus al benzii de rulare creste aderenta pe suprafete umede, fara a compromite proprietatile de iarna ale anvelopei. Rezistenta scazuta la rulare permite rularea usoara, economisind combustibil si protejand mediul.
    Ghearele de zapada: Aderenta echilibrata pe gheata si zapada
    Ghearele de zapada ofera o aderenta de inalta clasa pe zapada moale, in special la franare si accelerare. 
    Boosterele de franare si accelerare: special concepute pentru a imbunatati aderenta pe zapada Modelul ascutit ca lama unui ferastrau al boosterelor imbunatateste aderenta longitudinala necesara pentru franare si accelerare.
    Caneluri adaptate pentru rezistenta la acvaplanare si la alunecare in caz de lapovita
    Canelurile adaptate accelereaza indepartarea noroiului si a apei prin depozitarea eficienta a apei si transferul ei rapid departe de anvelopa si de suprafata de conducere. Canelurile polisate accelereaza si eliminarea apei, oferind un plus de siguranta si ajutand soferii pe vreme ploioasa.
    Matricea de suport a blocului de rulare ofera o manevrabilitate solida si logica. Anvelopa este stabila si usor de controlat atat la ​​viteze mari, cat si in conditii grele de iarna.

    Vizualizari: 6165
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »