rss

Noi modele de la Volvo

  1. 19/01/2007
  2. Tags: Volvo, XC60
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cunoscuta pentru break-urile sale, compania apartinand concernului Ford doreste sa profite de cunostintele vaste pe care le are in acest domeniu.

    Planul este sa-si imbogateasca gama cu mai multe SUV-uri si break-uri. XC60, proaspat prezentat la Salonul Auto de la Detroit, a fost confirmat, dar intra in productie doar in 2009.

    Boss-ul Volvo, Steven Armstrong, a declarat ca suedezii vor sa mai prezinte inca doua modele: unul mai mic decat XC60, plasat intre C30 si S40, respectiv un break de mari dimensiuni, pe care l-a denumit V90.

    Acesta din urma seamana cu studiul VCC (foto), prezentat in 2003. Daca i se da unda verde, va fi mai mare decat S80 si mai spatios decat orice model similar aflat momentan pe piata.

    Intr-o miscare cam sinucigasa, vicele companiei – Lex Kerssemakers – il contrazice pe Armstrong, atentionand ca “dezvoltarea a doua modele complet noi s-ar putea sa reprezinte un efort prea mare pentru companie”.

    Noi zicem ca este o cale de urmat, mai ales ca, in trecut, suedezii au dominat piata cu celebrele 145 sau 245 si e cel mai bine sa faci ceva la care te pricepi.
    Vizualizari: 1494