rss

Nemtii sunt siguri ca vor da lovitura cu ea. Cum arata cea mai noua masina de la Mercedes-Benz

  1. 25/04/2018
    Vezi toate fotografiile (6)

    Clientii au de ales intre doua motorizari pe benzina, care dezvolta puteri maxime de pana la 190 CP, potrivit primelor informatii oficiale.

    Mercedes prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing primul A-Class Sedan din istoria companiei. Modelul dezvaluit in cadrul evenimentului organizat pe continentul asiatic este insa unul destinat exclusiv pietei locale, cu ampatament marit.

    Concurentul versiunii in patru portiere a compactei Audi A3 va primi ulterior si o varianta europeana, al carei debut oficial ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului.

    Pana atunci ne concentram asupra noului Mercedes A-Class L Sedan, un automobil care va fi disponibil la vanzare alaturi de doua motorizari diferite. Printre acestea si unitatea de 1.33 litri dezvoltata impreuna cu specialistii Aliantei Renault-Nissan, oferita alaturi de 136 sau 163 CP.

    In schimb, varful de gama va miza pe un propulsor cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea maxima de 190 CP. Cutia DCT cu sapte rapoarte va fi standard.

    La momentul de fata nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul modelului Mercedes A-Class L Sedan. Oficialii companiei precizeaza in schimb ca viitorii clienti vor fi rasfatati cu ultimele noutati in material de tehnologie, inclusiv sisteme de siguranta preluate de pe S-Class.

    Vizualizari: 1499