rss

Spune DA pentru Drumuri si Transporturi mai bune!

  1. 12/05/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Auto.ro sustine initiativa Automobil Clubul Roman (ACR) de imbunatatire a sigurantei rutiere si a starii drumurilor din Romania.

    Fa-ti auzita vocea si participa la Studiul Global al ONU pentru o Lume Mai Buna!

    Parerea ta conteaza si dorim sa te alaturi eforturilor ACR. Este poate singura ocazie cand poti sa iti faci auzita vocea si sa ceri Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) sa ia in considerare Siguranta Rutiera ca prioritate cheie si sa o introduca pe agenda de dezvoltare globala de dupa 2015.

    Care sunt beneficiile principale: drumuri si autostrazi mai bune, cresterea gradului de siguranta rutiera, scaderea numarului de accidente si a victimelor din acestea, prelungirea duratei de viata a automobilului tau.

    Impreuna cu Federatia Internationala a Automobilului, ACR deruleaza, in Romania, o ampla campanie de constientizare a automobilistilor si a altor participanti la traficul rutier (pietoni, biciclisti, motociclisti, etc) de a participa la Studiul Global al ONU pentru o „Lume Mai Buna” si de a-si face auzite vocile cu privire la ceea ce este mai important pentru ei!

    Participa la Studiul Global al ONU pentru „O Lume Mai Buna”.

    Chestionarul este si va ramane absolut anonim si nicio informatie despre tine sau despre otiunile tale nu va fi difuzata!

    Dintre cele 16 optiuni disponibile, bifeaza 6 pe care le consideri cele mai importante pentru tine si familia ta. Printre cele 6, te rugam sa incluzi si optiunea “Better Transport and Roads” (Drumuri si Transporturi Mai Bune). Chestionarul permite introducerea unei optiuni pe care tu o consideri a fi necesara: ACR te roaga sa introduci “Road safety” (Siguranta Rutiera).
    Apasa butonul “VOTE” si precizeaza cateva date despre varsta ta, genul tau, tara si nivelul de studii absolvite.

    Daca nu ai acces la internet sau nu poti completa acest chestionar online, te rugam, atunci, sa te adresezi Sucursalei ACR din judetul tau unde poti completa acest chestionar, in limba romana . Completarea chestionarului nu dureaza mai mult de 2-3 minute.

    Iti multumim! Tocmai ai contribuit la crestrea gradului de siguranta rutiera din Romania.

    Vizualizari: 3225
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »