rss

My Car Leasing Solutions – leasing rapid si accesibil

  1. 26/10/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

       Daca iti doresti sa achitionezi o masina in leasing si te intrebi care este solutia ideala,  raspunsul este oferit de My Car Leasing Solutions, care a conceput, MyLEASE, un program de leasing auto rapid si accesibil: aprobare in 48 de ore, fara scoring bancar si DAE de 6,5%. Poti cumpara orice masina noua sau rulata, fara a avea un venit minim obligatoriu si cu un minimum de documente si acte justificative, in baza unui contract de leasing operational.

    Ce iti ofera My Car Leasing Solutions?

    Cu My Car Leasing Solutions ai posibilitatea de a conduce autoturismul dorit in numai 48 de ore de la depunerea solicitarii de finantare. Clientii beneficiaza, de asemenea, si de servicii de consultanta gratuie oferite de reprezentantii My Car Leasing Solutions. Acestia preiau toate solicitarile si ofera asistenta din momentul semnarii contractului pe 57 de luni, cu dobanda fixa in euro, pana la incheierea acestuia.

    Avansul necesar pentru inceperea contractului este stabilit in urma unei analize de risc si este personalizat pentru fiecare client in parte. Suma reprezinta un minimum de 10% din valoarea de achizitie a autovehicului dorit.

    My Car Leasing Solutions iti pune la dispozitie un parc auto cu masini rulate cu garantie contractuala de 12 luni. Datorita colaborarilor cu furnizori atat din tara, cat si din strainatate poti opta pentru un autovehicul sau o autoutilitara de pana la 3,5 tone de la orice dealer sau parc auto, in limita sumei de 60.000 de euro + TVA.


    Beneficiile leasingului operational oferit de My Car Leasing Solutions
    • Autovehiculul achizitionat va fi achitat in rate fixe si egale: finantarea oferita de My Car Leasing Solutions nu creste gradul de indatorare al solicitantului si, prin urmare, nu afecteaza sansele acestuia de a accede la un credit bancar pe durata contractului sau in viitor;
    • Clientul va fi informat despre intreaga procedura de achizitie: ratele lunare si valoarea totala sunt clar stabilite in corpul contractului de leasing operational;
    • Persoanele juridice isi pot deduce integral atat ratele cat si TVA-ul;
    • Fiecare rata include, pe langa folosirea autovehiculului, asigurarile CASCO si RCA, impozitul, alarma, asistenta rutiera 24/24 si sistem de localizare GPS;


    Din 2007 si pana astazi, in 8 ani de activitate, 5000 de clienti au ales sa colaboreze cu My Car Leasing Solutions. Asadar, daca esti interesat de un leasing operational rapid si usor de accesat, alege My Car Leasing Solutions! De asemenea, daca este nerabdator sa obtii cat mai repede aprobarea solicitarii de finantare, poti contacta un specialist My Car Leasing Solutions care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.


    Vizualizari: 7384
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »