rss

Mr. Bean isi vinde masina. A fost construita de Porsche si are motor V8

  1. 18/01/2018
    Vezi toate fotografiile (3)

    Rowan Atkinson, cunoscutul actor britanic din spatele personajului Mr. Bean, isi va scoate luna viitoare la licitatie vechea masina Mercedes 500E.

    Unul dintre cei mai cunoscuti actori britanici din lume, in special datorita personajului Mr. Bean pe care l-a interpretat ani buni, Rowan Atkinson isi va scoate luna viitoare la vanzare vechea masina Mercedes.

    Este vorba, mai precis, despre o masina Mercedes 500E de la inceputul anilor '90, echipate cu o motorizare V8 de cinci litri si asamblata manual de specialistii companiei Porsche.

    Comparata de presa de la acea perioada cu "un lup in blana de oaie", berlina de origine are un aspect cuminte, dar poate ajunge pana la 96 km/h in numai cinci secunde.

    Si totul datorita unui propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri - dupa cum precizam si anterior, de altfel, care dezvolta o putere maxima de aproximativ 326 CP.

    Casa de licitatii care se va ocupa de vanzarea automobilului cumparat de Rowan Atkinson in urma cu trei ani, in 2015, nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la valoarea sau pretul acestuia.

    Oficialii Silverstone Auctions au precizat, in schimb, ca respectivul exemplar a parcurs doar 80.500 km pana la momentul de fata si nu este primul Mercedes 500 E al actorului britanic.

    Vizualizari: 4950