rss

Model nou GTS de la Porsche: cel mai sportiv Macan

  1. 07/01/2020
    Vezi toate fotografiile (6)

    Porsche completeaza seria Macan cu un model deosebit de sportiv. Noul Macan GTS se lanseaza cu un motor puternic, sasiu orientat spre performanta, design caracteristic si echipament imbunatatit.
    Motorul V6 biturbo de 2,9 litri ofera 280 kW (380 CP) - o crestere de 15 kW (20 CP) in comparatie cu modelul precedent. Cu noua transmisie cu dublu ambreiaj PDK adaptata si pachetul optional Sport Chrono, Macan GTS poate accelera de la zero la 100 km / h in 4,7 secunde, cu trei zecimi de secunda mai repede decat inainte şi atinge o viteza maxima de 261 km / h.
    Printre altele, noul membru al familiei SUV compacte a Porsche a obtinut abrevierea GTS, care vine de la „Gran Turismo Sport”, datorita dinamicii sale de conducere deosebite. Sistemul activ de control al amortizarii Porsche Active Suspension Management (PASM) a fost special reglat. Garda la sol a fost, de asemenea, coborata cu 15 milimetri pentru o dinamica laterala mai mare.
    Suspensia adaptiva cu aer este disponibila optional, reducand garda la sol cu inca 10 milimetri. Echipat standard cu roti RS Spyder Design de 20 inci si frane de fonta de dimensiuni generoase (360 x 36 milimetri in fata, 330 x 22 milimetri in spate), noul Macan GTS impresioneaza prin agilitatea si receptivitatea unei masini sport adevarate.
    Optional, deceleratia poate fi imbunatatita cu ajutorul franelor Porsche Surface Coated Brake (PSCB) cu acoperire din carbura de tungsten sau a placutelor de frana ceramice, Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).
    Acustic, sistemul de evacuare sport, standard, adaptat special pentru GTS, accentueaza placerea de a conduce noul Macan GTS. Un motor V6 de 2,9 litri se afla in centrul experientei acustice. Dispunerea turbo centrala, cu doua turbocompresoare in interiorul V al motorului, permite o reactie directa deosebita.
    Cuplul maxim de 520 Nm (plus 20 Nm) este disponibil de la 1.750 la 5.000 rpm. Cel mai sportiv model Macan consuma 9,6 litri de combustibil la 100 de kilometri conform NEDC.
    Design individual cu accente negre
    Noul Macan GTS subliniaza statutul sau sportiv exceptional si din punct de vedere vizual. Pachetul standard Sport Design, cu o fata noua, un decupaj spate nou si ornamente aripi impresionante, confera masinii un aspect distinctiv.
    Bara fata si sectiunea frontala sunt caracterizate de elemente vopsite in negru - o caracteristica distinctiva a tuturor modelelor Porsche GTS. Farurile LED cu sistem de lumina dinamica Porsche (PDLS) si luminile de spate tridimensionale, cu bara de lumina LED sunt de asemenea intr-o nuanta intunecata. Farurile LED pot fi comandate, optional, in negru cu PDLS Plus.
    Garda redusa cu 15 milimetri, rotile de 20 inci RS Spyder Design cu negru lucios satin, etrierele de frana rosii si benzile decorative in negru lucios, subliniaza, de asemenea, aspectul de inalta performanta. Culoarea neagra marcheaza si accentele din spate: aici, difuzorul si dopurile de siguranta ale sistemului de evacuare sport standard sunt vopsite in aceasta culoare.
    Scaunele sport exclusiv GTS si materiale premium
    Materiale de inalta calitate, cum ar fi Alcantara de pe panourile centrale ale scaunelor, de pe cotiere si de pe panourile din uşi, precum si aluminiul, va permit sa remarcati si sa simtiti caracteristicile sportive si elegante ale Macan GTS si in interior.
    Volanul sport multifunctional, cu marginea din piele neteda si cu padele pentru schimbarea vitezelor este disponibil in echiparea standard, la fel si scaunele sport, exclusiv proiectate pentru GTS, cu reglare pe opt cai si susţinere laterala pronuntata, pentru un sprijin stabil in timpul virajelor dinamice.
    Tapiteria de piele GTS de culoare Carmine Red sau Crayon, cu elemente suplimentare din Alcantara® si accente de culoare, sistemul BOSE Surround Sound si noul suport pentru smartphone cu functie de incarcare prin inducţie se numara printre numeroasele optiuni de personalizare.
    De asemenea, controlul adaptiv al vitezei, inclusiv Traffic Jam Assist, Park Assist cu camera cu vedere din spate si Surround View, un parbriz incalzit si un ionizator, disponibile de asemenea optional, cresc siguranta si confortul.

    Vizualizari: 2876
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »