rss

Miscari de trupe in industria auto. Mercedes ar putea furniza motoare catre Volvo si ar putea cumpara o parte din brandul suedez

  1. 20/04/2018
  2. Tags: alianta mercedes volvo, Geely, Mercedes benz, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    La inceputul acestui an, chinezii de la Geely au devenit cel mai mare actionar al Daimler AG dupa ce au cumparat o cota de 9.69% din compania germana. Asa cum bine stii, brandul asiatic fondat de miliardarul Li Shufu detine printre altele si Volvo.

    Publicatia germana Manager Magazin vorbeste acum despre o posibila cooperare intre cele doua companii si despre dorinta acestora de a dezvolta o platforma comuna pentru masinile electrice.

    Mai mult decat atat, la un moment dat s-ar putea chiar sa regasim motoare furnizate de Mercedes sub capota modelelor Volvo. Jurnalistii merg mai departe si vorbesc despre ipoteza ca nemtii ar fi dispusi chiar sa impartaseasca si mai multe componente cu asiaticii, dar si sa cumpere o parte din actiunile constructorului din Goteborg.

    Reuters a incercat sa obtina reactii de la cei doi producatori de automobile, insa Volvo a refuzat sa comenteze iar un purtator de cuvant al Daimler AG a catalogat aceste informatii ca fiind pure speculatii.

    Citeste mai multe pe 4tuning.ro

    Vizualizari: 1693
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »