rss

Ministerul Mediului amana pe termen nelimitat introducerea unei noi taxe auto

  1. 18/12/2018
  2. Tags: amanare taxa auto, ministerul mediului, noau taxa auto, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ultimele luni, Ministrul Mediului a anuntat in repetate randuri ca va introduce o noua taxa auto pana la finalul anului. Acum, cu cateva zile ramase pana la acel moment, autoritatile anunta amanarea unei noi taxe auto. Pe termen nelimitat.

    Din cate se pare, autoritatile nu au reusit sa identifice o forma de calcul care sa respecte legislatia europeana. Iti aducem aminte ca toate formele de taxa auto introduse incepand cu 1 ianuarie 2007 au fost declarate ilegale de catre Curtea de Justitie a Uniunii Europene iar autoritatile de la noi au fost obligate sa restituie banii tuturor celor care au platit-o.

    "Noi am crezut ca putem finaliza o varianta pana la finalul anului, dar nu am putut. Nu va mai promite un orizont de timp, legat de acest subiect, va spun sincer. O sa mai dureze," recunoaste Gratiela Gavrilescu, ministrul mediului.

    "Cand incepem sa lucram in sistemul matematic, apar nu erori, ci si alte variante. Iti pune o clema si, prin rostogolire, constati ca trebuie sa-ti iei munca de la capat. Nu mai pot sa va promit nimic acum. Este destul de greu sa nu ai nicio greseala," a mai spus aceasta.

    Vizualizari: 2137
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »