rss

MINI la LA Auto Show 2014

  1. 11/11/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI se reinventeaza si cel mai nou model al constructorului din Marea Britanie, alaturi de o perspectiva foarte interesanta a viitorului marcii, va fi prezentat la editia 2014 a LA Auto Show. Prin caractersiticile sale distinctive – placerea de a conduce si posibilitatile unice de personalizare, MINI a atras un public sofisticat, atent la cele mai noi trenduri, care apreciaza libertatea de miscare si agilitatea in mediul urban. Succesul MINI peste Atlatic a facut ca USA sa fie cea mai importanta piata a marcii.


    Lansarea noului MINI cu cinci usi este o continuare a strategiei de succes pentru extinderea popularitatii marcii in randul unui nou public-tinta prin largirea gamei de modele. Prin acest debut, familia MINI ajunge acum la un total de opt membri. De asemenea, selectia de echipamente speciale, accesorii si servicii MINI Connected, care permit ca placerea condusului emblematica pentru MINI sa fie personalizata in functie de preferintele personale, este si ea mai mare ca niciodata.


    O perspectiva a viitorului marcii va fi de asemenea prezentata la LA Auto Show printr-un concept car spectaculos. MINI SuperleggeraTM Vision intruchipeaza o interpretare de pionierat a unui concept cu o traditie foarte bogata: roadsterul - o combinatie de stil britanic, atmosfera italiana, design purist, constructie ultrausoara si propulsie pur electrica.


    Un caracter individual cu calitati versatile si totusi un MINI veritabil: asa este MINI cu cinci usi care isi face debutul in Statele Unite cu ocazia LA Auto Show. Doua usi suplimentare faciliteaza accesul in spate, unde sunt disponibile trei locuri. MINI cu cinci usi are un ampatament care a fost extins cu 72 de milimetri, oferind astfel spatiu mai mare nu doar pentru pasageri. Portbagajul este mai mare cu aproximativ 30% fata de cel al modelului cu trei usi, cu un volum de 278 de litri. Mai mult, spatarul banchetei - divizat in raport 60:40, cu posibilitatea de rabatare - permite marirea volumului portbagajului la un maxim de 941 de litri.


    La lansarea pe piata a noului MINI cu cinci usi (consum mediu: 5,9-3,5 l/100 km), clientii vor avea disponibile sase motoare din noua generatie, cu trei sau cu patru cilindri, precum si tehnologie MINI TwinPower Turbo. Propulsoarele acoperă o gama de puteri cuprinsa intre 70 kW/95 CP si 141 kW/192 CP si, in combinatie cu tehnologia de ultima ora a suspensiei - armonizata cu precizie pentru fiecare model in parte -, asigura placerea inconfundabila a condusului. Alte caracteristici ale noii generatii MINI sunt conceptul optimizat de afisare si operare, precum si selectia larga de sisteme inovatoare de asistare a conducatorului.


    Colaborarea intre MINI si producatorul italian de caroserii si design Touring Superleggera a dus la aparitia unui studiu de roadster compact, ale carui design si concept sunt orientate complet pe esential: placerea condusului si atractivitatea aspectului. Realizat manufacturier in mare parte, MINI SuperleggeraTM Vision prezinta o interpretare moderna a clasicei decapotabile cu doua locuri. Designul deopotriva minimalist si foarte emotional combina stilul britanic si atmosfera italiana.


    Proportiile roadsterului - cele caracteristice MINI - deriva intr-o nota charismatica fascinanta, care este sintetizata de finisajul liniilor si suprafetelor tipice pentru Touring Superleggera. Cu o bogata traditie, arta constructiilor ultrausoare aplicata in manufacturarea caroseriei si propulsia electrica moderna a studiului contribuie la placerea pura a condusului, cu o agilitate captivanta, ca sa nu mai vorbim de eficienta revolutionara. In interiorul MINI SuperleggeraTM Vision, estetica purista si atemporala este creata prin intermediul unor spatii generoase si a materialelor de inalta calitate, care sunt deosebit de autentice deoarece au fost lasate, in mare masura, in starea initiala.

     

    Vizualizari: 1830