rss

MINI Countryman E la New York

  1. 15/10/2023
    Vezi toate fotografiile (30)

    La doar cateva zile dupa premiera sa mondiala la IAA Mobility 2023, noul MINI Countryman electric si-a facut debutul la New York. Ocazie a fost panelul "Driving Forward: The Transforming of Future Mobility" (Spre viitor: Transformarea mobilitatii viitoare), care a fost organizat de URBAN-X, acceleratorul de companii start-up fondat de MINI, in cadrul Saptamanii Climatice din New York City.
    La eveniment, MINI Countryman electric si-a facut debutul in America de Nord. Noul MINI Countryman E permite o mobilitate electrica fara emisii la nivel local, cu placerea de a conduce tipica marcii. Mai mult spatiu in interior si autonomia electrica marita de pana la 462 km* te invita sa pleci in excursii dincolo de limitele orasului. Combina un design distinctiv, o tehnologie avansata de propulsie si o experienta digitala dezvoltata in jurul noului ecran central OLED rotund, o premiera in industrie..
    Noul MINI Countryman Electric este un pas important pentru MINI pe calea spre a deveni un brand complet electric pana in 2030, combinand mobilitatea electrica fara emisii locale cu atentia maxima pentru protectia mediului, inclusiv in productie. Aceasta include suprafetele din interior din poliester reciclat, precum si jante turnate din aliaj usor produse din aluminiu secundar in proportie de pana la 70%.
    La panelul de discutie "Driving Forward: The Transforming of Future Mobility"(Spre viitor: Transformarea mobilitatii viitoare), reprezentanti din lumea companiilor start-up, industria auto si urbanism au discutat despre provocarile actuale si posibilele solutii pentru a transforma mobilitatea urbana in viitor.
    URBAN-X a fost fondat de MINI in 2016. De atunci, la proiect au participat deja peste 70 de companii start-up din diferite tari. La inceputul lunii septembrie, a 13-a serie a inceput cu alte sase companii start-up urbantech dedicate dezvoltarii de solutii pentru protectia climei.

    Vizualizari: 2107