rss

Mini Clubman fara camuflaj

  1. 21/06/2007
  2. Tags: Mini Clubman
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel mai voluminos Mini e doar la o luna distanta de prezentarea oficiala, dar asta nu i-a impiedicat pe cei care-si castiga painea infruntand vicisitudinile naturii pentru un set de fotografii “indecente” sa il surprinda intr-o ipostaza extrem de fericita pentru fanii acestui model: complet necamuflat.

    Se observa practic destul de clar ca ampatamentul evident mai lung a facut loc unei noi perechi de portiere (despre care se zvoneste ca vor fi cu deschidere in oglinda, intocmai ca cele ale lui Rolls Royce Phantom) si ca masina va avea doua usi pentru accesarea portbagajului, intocmai ca la o dubita.

    In rest, Clubman va arata asemanator cu oricare alt model al marcii britanice, cu diferenta ca “Big Mini” ar putea avea inscrisa pe lista de optionale si un sunroof dublu.

    Acesta este doar primul reprezentant dintr-o viitoare avalansa de modele Mini (ce va mai include chiar si un cross-over), care va propulsa capacitatea de productie a uzinei din Oxford la circa 240.000 de unitati anual incepand cu 2009.
    Vizualizari: 1004