rss

MINI Clubman de la AC Schnitzer

  1. 15/05/2008
  2. Tags: Clubman
    Vezi toate fotografiile (6)
    In ciuda faptului ca nu se bucura de o popularitate prea mare, MINI Clubman isi aduce totusi o contributie importanta la profiturile constructorului britanic si... al tunerilor care propun diferite metode de imbunatatire a performantelor sale.

    O asemenea companie este si AC Schnitzer, cea care a finalizat recent lucrarile la un nou pachet de individualizare a versiunii Cooper S.

    Motorul turbo de 1,6 litri si 170 CP se descurca onorabil pe Cooper S, insa pe Cooper S Clubman este considerat (de unii) destul de coplesit din cauza greutatii suplimentare. Nici o problema: “magicienii” lui AC Schnitzer au umblat putin la motor si l-au obligat sa dezvolte 226 CP si 285 Nm, performanta anuntata magistral de o evacuare cromata dubla ce va umple atmosfera cartierelor cu suieratul agresiv al inimii de metal.

    Nici trenul de rulare nu au scapat de mainile nemtilor, arcurile masinii fiind scurtate si suspensiile oferind posibilitatea de a fi reglate pe inaltime.

    Tunerul mai pune la dispozitie si un diferential cu alunecare limitata, astfel incat masina sa dovedeasca mai mult decat acceleratii naucitoare in linie dreapta si zgomot de fond. Misto, dar parca n-am vrea sa riscam deteriorarea jantelor acelea de 17 inch...
    Vizualizari: 830