rss

Mini Clubman Chateau Aznom (cu galerie foto)

  1. 09/05/2008
  2. Tags: Aznom, Galerie foto, Mini clubman chateau
    Vezi toate fotografiile (30)
    Aznom s-a ocupat de un Mini Clubman S pe care l-a transformat in Mini Chateau, o editie exclusivista a modelului britanic, ce va fi produsa in doar 12 exemplare.

    Originalul automobil a fost prezentat publicului in cadrul festivalului Top Marques ce a avut loc zilele acestea in Monaco. "Castelul pe roti" a fost vopsit in maro perlat asortat cu auriul de pe acoperis si din zonele joase ale caroseriei. Aspectul exterior distinct este completat de spoilerele redesenate si jantele TSW Pace de 18", "incaltate" cu pneuri Yokohama.

    Cel care uimeste cu adevarat este, insa, interiorul, unde pielea Alcantara si insertiile din lemn completeaza aerul exclusivist. In portbagaj, Aznom a amenajat o pivnita improvizata, unde isi pot gasi locul sase sticle de vin scump.

    Si pentru ca oamenii care isi cumpara asa ceva merita admiratia publica, era normal ca numele acestora sa fie cat mai vizibile. Aznom s-a gandit si la asta, numele viitorilor proprietari urmand a fi incastrate in placutele de inmatriculare...

    Pentru galerie foto completa dati click pe prima poza sau click aici .
    Vizualizari: 1273