rss

MINI a lansat in Romania modelul Clubman

  1. 08/11/2007
  2. Tags: MINI, Mini clubman, bmw group
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW Group Romania a lansat ieri pe piata locala, cu trei zile inainte de evenimentul international, noul model MINI Clubman.

    Caracterizat de compania din cadrul grupului BMW drept "The Other MINI", Clubman are o lungime de 3.94 metri,cu 24 cm mai mult decat un Mini coupe. De asemenea, fata de coupe, Clubman ofera in plus un ampatament marit si doua elemente de caroserie suplimentare.

    Astfel, pe partea dreapta a masinii exista o a doua portiera, de mici dimensiuni si fara clanta exterioara (ce poate fi deshisa numai din interior), iar hayonul este compus din doua usi ce se deschid in stilul celor de la modelele utilitare.

    Mai ales pentru o piata precum cea din Romania, marele avantaj al noului model devine capacitatea de incarcare a portbagajului, care a crescut de la 160 litri, in cazul coupe-ului, pana la 260 litri.

    In ceea ce priveste versiunile de propulsor, Clubman poate fi echipat cu una dintre motorizarile pe benzina de 1,6 litri (120 CP, versiunea aspirata si 175 CP versiunea cu turbina twin-scroll) sau cu motorizarea diesel de 109 CP. Potrivit datelor furnizate de importatorul MINI, pretul va porni de la 17.780 de euro (fara taxe), pentru Clubman cu motorul de 120 CP.

    La evenimentul organizat la restaurantul Benihana din cadrul Hotelului Howard Johnson din Bucuresti, invitat de onoare a fost William Arruda, cunoscut pe plan international ca maestru in brandingul personal.
    Vizualizari: 1018