rss

Mercedes-Benz Lifestyle Selection 2009

  1. 30/10/2008
    Vezi toate fotografiile (10)

    Pentru galerie foto click aici 

    de Florin Oprea

    Mercedes-Benz a lansat o gama exclusivista de produse, in avanpremiera pentru Lifestyle Selection 2009.

    Designul specific acestui brand este completat de cele mai noi nuante folosite in lumea modei: gri, argintiu, antracit si albastru inchis – pentru un aspect modern si indraznet. Produsele impresioneaza atat prin calitatea deosebita a materialelor, cat si prin utilitatea din viata de zi cu zi. Astfel, gama de produse pentru barbati si femei se extinde de la genti din piele si accesorii personale rafinate pana la clasicul trench.

    Paris, Milano, New York - prezentarile internationale de moda din acest an au aratat ca gri-ul si variatiile sale de la argintiu pal la antracit inchis vor fi culorile dominante ale anului urmator. In cadrul Lifestyle Selection 2009, Mercedes-Benz Accessories GmbH alege aceasta paleta de culori, adaugand o nota de contrast prin albastrul inchis. Toate aceste culori sunt alaturate contururilor clare, materialelor de inalta calitate si valorilor asociate brandului.

    Noua linie Business Fashion inglobeaza toate elementele de stil necesare unei imagini perfecte, iar famecul sau nu se limiteaza doar la grupul tinta format din femei de afaceri si manageri. Gama de culori pale folosita confera acestor produse de inalta calitate caracteristicile necesare oricarei tinute. Pot fi combinate intre ele sau cu alte elemente vestimentare pentru a crea un aspect elegant si plin de stil, in timp ce pielea folosita asigura confortul necesar.

    Tinute si accesorii elegante pentru femei stilate

    Sarmul gentilor din piele fina este accentuat de manerele impletite, de elementele metalice bine lustruite si de steaua tridimensionala Mercedes-Benz. Obiectele personale pot fi pastrate in compartimentele exterioare largi, care se inchid cu fermoar sau cu magnet, sau in cele doua buzunare laterale deschise. Interiorul gentii, cu un design perfect, este prevazut cu un compartiment separat destinat telefonului mobil si instrumentelor de scris.

    Portofelul exclusivist este bogat in detalii si este de asemenea confectionat din piele fina. In timp ce partea exterioara surprinde prin ornamentul cu stea 3D Mercedes-Benz si prin imbinarile metalice, spatele are incorporat un compartiment pentru monede. In interiorul portofelului se gasesc doua buzunare suplimentare, doua compartimente cu fermoar si opt suporturi pentru carti de credit, fapt ce asigura suficient spatiu pentru optiunile de plata si pentru cartile de vizita.

    Cureaua din piele este de asemenea accesorizata cu ornamente metalice rotunde. Are o lungime de 105 cm si poate fi ajustata in functie de talia sau soldurile fiecarei persoane.
    Brelocul din piele pasteaza acelasi aspect atragator ca si geanta, portofelul sau cureaua, iar steaua 3D Mercedes-Benz transforma acest accesoriu intr-unul distinct.
    Ceasul completeaza tinuta business: cureaua din piele se incadreaza perfect in tendintele de culoare si se armonizeaza perfect cu ecranul mat. Orele de pe cadran sunt reprezentate prin cristale Swarovski, oferind un efect subtil de stralucire.

    La moda prin contrastul de culori

    Produsele din linia Business Fashion pot fi combinate cu alte articole din Lifestyle Selection 2009. Trench-ul albastru inchis, dintr-un material extrem de usor si care nu se sifoneaza, ofera un aspect elegant potrivit oricarei ocazii. De asemenea, permite multa libertate in miscari, este impermeabil si prin intermediul texturii, lasa pielea sa respire; toate aceste caracteristici il fac ideal pentru conditii de vreme nefavorabila. Nasturii mari si buzunarele aplicate ii confera un aer modern.

    Esarfa cu dubla fata realizata din casmir si vascoza protejeaza impotriva vantului si a frigului: fata si spatele, gri respectiv albastu, se armonizeaza cu celelalte articole Lifestyle. Sapca din satin pentru femei, matlasata si brodata cu logo-ul Mercedes-Benz, adauga o nota de eleganta de fiecare data cand mergeti la cumparaturi sau iesiti sa va relaxati in timpul liber. Manusile exclusiviste din piele gri pal disponibile in masurile sapte si opt, sunt produse special pentru Mercedes-Benz de catre renumitul fabricant Roeckl din Munchen, care detine o vasta experienta in domeniu.

    picture05.jpgTendinte in moda pentru barbati

    Lifestyle Selection 2009 are de asemenea multe de oferit barbatilor care apreciaza moda. Aici se regasesc mai multe variatii ale culorii gri, cu o paleta pornind de la nuante de gri pal pana la gri inchis. Vesta de culoarea antracitului, realizata dintr-o lana de merinos extrem de fina, are un design ce se muleaza pe corp si poate fi purtat pe sub jacheta. Acest material fin poate fi spalat la masina. Acelasi lucru este valabil si pentru puloverul tip cardigan gri argintiu, cu taietura dreapta, incheiat in sase nasturi, care are un design de asemenea exclusivist.
    Manusile din piele de culoarea antracitului de la Roeckl, disponibile in marimile 8,5 si 9,5 au o cusatura pe mijloc si emana un aer masculin. Datorita captuselii din lana, sunt foarte confortabile. Cravata din matase pura, facuta in Italia, este un accesoriu care iti atrage privirea si este disponibila in varianta argintiu/negru sau intr-o gama mai larga de contraste petrol/argintiu. Gama include de asemenea o cutie pentru cravata, din piele fina ce mentine aspectul imaculat al cravatelor. Combinatia dintre atragator si functionalitate se regaseste si la setul de pix si stilou: pixurile din fibra de carbon sunt usoare, dar in acelasi timp rezistente. Cele doua instrumente de scris, alaturi de cutia eleganta, constituie cadoul perfect. Capacul fiecarui instrument de scris este gravat cu logo-ul in forma de stea.

    Produsele din imaginile atasate sunt disponibile la centrele autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz: geanta din piele - 263,64 euro, portofel – 87,35 euro, curea din piele – 69,71 euro, breloc – 31,09 euro, ceas – 108,40 euro, trench - 141,63 euro, esarfa cu dubla fata – 75,72 euro, manusi din piele femei – 80,08 euro, vesta – 71,17 euro, puloverul tip cardigan – 80,08 euro, manusi din piele barbati – 80,08 euro, cravata – 44,45 euro, cutie pentru cravata – 20,06 euro, set pix si stilou – 41,18 euro. Preturile nu includ TVA.

    Vizualizari: 2107
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »