rss

Mercedes a lansat in Romania noul CLA. Cat costa cel mai ieftin coupe cu patru usi al germanilor

  1. 05/03/2019
    Vezi toate fotografiile (4)

    Generatia cu numarul doi a modelului de clasa compacta va fi disponibila la vanzare alaturi de motorizari turbo cu pana la 224 CP sub capota, potrivit configuratorului oficial.
    Anuntat inca de la inceputul lunii ianuarie si intrat de curand in productia de serie, noul Mercedes CLA porneste in Romania la preturi de la putin peste 34.800 de euro, TVA inclus.
    In configuratia de baza, cel mai ieftin coupe cu patru usi al germanilor ofera un benzinar turbo de 1.3 litri si 163 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase trepte.
    Generatia cu numarul doi a modelului de clasa compacta este disponibila, pentru aproape 4.000 de euro in plus, impreuna cu un benzinar 2.0 turbo de 190 de cai putere si o transmisie DCT.
    Pentru doritori, noul Mercedes CLA poate fi comandat si alaturi de un benzinar 2.0 turbo de 224 de cai putere, a carei echipare standard cuprinde la randul ei o cutie DCT.
    In versiunile cu un benzinar 2.0 turbo sub capota, cel mai ieftin coupe cu patru usi al germanilor a inclus pe lista dotarilor optionale si celebrul sistem de tractiune integrala 4Matic.
    Cat despre echipamentele regasite in pretul de baza, generatia cu numarul doi a modelului de clasa compacta se bucura inca din varianta de baza de faruri LED si jante din aliaj.
    Alte dotari standard includ asistent activ la franare, climatizare automata THERMATIC, sistem de infotainment MBUX, plus volan multifunctional imbracat in piele neagra,

    Vizualizari: 3073
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »