rss

Maybach in pericol de disparitie

  1. 17/03/2008
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mercedes a dat-o in bara cu cel mai luxos model al sau si nu o spunem noi, ci doar cele 146 de masini pe care a reusit sa le vanda in 2007.

    Intre timp, atat Rolls Royce, cat si Bentley au inregistrat vanzari record, fapt care l-a determinat pe Dieter Zetsche sa considere parasirea navei pana cand situatia nu se inrautateste.

    Intr-un interviu acordat celor de la TheCarConnection, Zetsche a mai mentionat ca cele 146 de masini reprezinta numai 10% din target-ul care trebuia atins si ca nici macar Laundalet, recent lansata versiune semi-decapotabila, nu poate face prea multe pentru a indrepta situatia.

    Ca urmare, el a aprobat sistarea planurilor de a adauga noi modele in aceasta gama (la un moment dat, erau planificate un coupe, un cabrio si chiar un SUV), desi Maybach inca mai are suporteri printre membrii conducerii din Stuttgart.

    Deocamdata, disparitia modelelor 57 si 62 nu va inseamna automat si decesul marcii, Zetsche precizand ca o decizie cu privire la o noua limuzina de superlux va fi luata in maximum doi ani.
    Vizualizari: 590