rss

Mare atentie daca mergi la mare in minivacanta de Sf. Maria. CNAIR inchide banda de incasare cash la Fetesti

  1. 11/08/2017
  2. Tags: plata cash taxa pod, plata taxa de pod, plata taxa pod fetesti, pod fetesti, taxa de pod
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa cum bine stii, urmeaza un weekend prelungit cu ocazia sarbatorii de Sf. Maria. Daca ai de gand sa-ti petreci aceasta minivacanta pe litoral atunci trebuie sa stii ca autoritatile au anuntat cateva masuri de fluidizare a traficului in zona podului de la Fetesti.

    Mai exact, CNAIR a anuntat ca daca traficul va fi aglomerat, banda de incasare cash va fi inchisa, astfel ca taxa de pod va putea fi achitata prin celelalte doua metode mult mai accesibile. Si asta nu e tot.

    Pentru a evita formarea de cozi kilometrice, aceeasi autoritate a statului ia in calcul schimbarea sensurilor de deplasare sau crearea unui punct suplimentar de incasare. Pentru a-l accesa, soferii vor fi dirijati de reprezentantii Politiei Rutiere si prin spatele cladirii agentiei de incasare Fetesti.

    In plus, pentru reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, pe acesta nu va mai fi trecut numarul de inmatriculare al autovehiculului.

    "In conditiile in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), circulatia vehiculelor pe celelalte benzi este afectata (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis in cazul achitarii electronice a tarifului), banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de catre reprezentantii Politiei Rutiere pe benzile e-tarif. In aceasta situatie, utilizatorii au obligatia de a achita taxa de pod pana cel tarziu la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecereii," se arata intr-un comunicat CNAIR.

    Vizualizari: 2598