rss

Mai rar decat cioara alba: Bugatti Veyron Pegaso Edition

  1. 02/08/2007
  2. Tags: Bugatti, Pegaso Edition, Veyron
    Vezi toate fotografiile (3)
    Nici Veyron-ul de “serie” nu-i tocmai o aparitie de zi cu zi (poate doar in Oituz...), insa modelul special Pegaso Edition, prezent la o expozitie (unde altundeva decat) in Dubai, pluseaza si mai tare la capitolul exclusivitate.

    Pegaso a fost un carosier spaniol in anii ’50, care a lucrat impreuna cu Alfa Romeo si Ferrari la mai multe proiecte, iar Veyron-ul cu numarul de inmatriculare “1” din Dubai reflecta pe deplin filozofia iberica in domeniul auto.

    Daca ne luam dupa numarul de inmatriculare am fi tentati sa credem ca proprietarul acestei minunatii este vreun seic arab, dar surpriza: e un rus, insa care e la fel de putred de bogat.

    Acesta locuieste in celebrul Burj al Arab si colectia sa de masini mai contine nestemate cum ar fi McLaren SLR, Pagani Zonda, Maybach 62, Ferrari F430, Lamborghini Murcielago sau Mercedes G55 AMG...

    Pe langa modificarile exterioare, Pegaso Edition are si un propulsor mai puternic, celor 1.001 de cabaline cu ochii rosii fiindu-le alaturate inca vreo 199, pentru un total de 1.200 de cai.

    Nu, Pegaso inca nu zboara, ceea ce nici nu-i dorim...
    Vizualizari: 1608