rss

Magny-Cours ramane in calendar si in 2008

  1. 25/07/2007
  2. Tags: Franta
    Vezi toate fotografiile (1)
    Bernie Ecclestone a anuntat ca Franta isi va pastra locul in calendarul Formulei 1 in urmatorii doi ani si ca gazda cursei, in 2008, si, posibil, in 2009, va ramane Magny-Cours. Decizia a fost anuntata dupa o intalnire intre boss-ul F1 si primul ministru francez, François Fillon.

    Ecclestone a afirmat insa ca ramane la parerea ca ar trebui ca francezii sa gaseasca solutii alternative, iar aceasta hotarare este, practic, o concesie pe care o face forului din Hexagon, caruia ii ofera ragazul necesar pentru a rezolva problema.

    Federatia Franceza de Motorsport are contract valabil cu FIA pana in 2011 si spera nu doar sa-l duca la bun sfarsit, ci, mai mult, sa-l prelungeasca. "Comitetul Executiv al FFSA cauta in prezent un loc prielnic pentru desfasurarea pe termen lung a Grand Prix-ului Frantei. Acest lucru a devenit necesar in contextul cresterii competitiei internationale si a evolutiei rapide a standardelor, cu accent pe inovatie, parteneriate public-private si putere financiara, atribute indispensabile pentru acest tip de evenimente", se precizeaza intr-un comunicat oficial al FFSA. 
    Vizualizari: 676