rss

Lipeste-te de Vali Porcisteanu!

  1. 12/06/2015
    Vezi toate fotografiile (12)

    Gheata fierbinte

    Timp de aproape o ora, patinoarul AFI Palace Cotroceni a atras ca un magnet, deopotriva, vedete din showbiz si sportul romanesc, dar si vizitatorii centrului comercial, spectacolul ”Cool like Ice” oferind inca o proba a talentului incontestabil al pitesteanului. Masina lui Vali a valsat pe gheata, tinand cu sufletul la gura sutele de privitori, iar pentru a potenta momentele de virtuozitate la volan, show-ul a fost intregit de aparitiile trupei Ice Fusion Freestyle. Iar daca in aceasta prima parte a evenimentului vedetele au fost cele care au trait, in dreapta campionului, senzatiile pe care le ofera o masina de raliuri, nici fanii nu au fost privati de senzatii tari. In parcarea AFI Palace Cotroceni, castigatorii unei tombole dedicate exclusiv publicului avand privilegiul de a gusta o portie de adrenalina intr-o masina pregatita pentru derapaj controlat apartinand scolii VPDS sau intr-un Porsche Cayman GTS.

     

    Patratele cu...lipici

    Evenimentul a probat si faptul ca acest nou proiect marca Vali Porcisteanu are priza! S-au lipit deja de echipajul #125 si il vor insoti, virtual, pe probele speciale, MBT, VPDS, Wheels Spedition, Sibiu Rally Challenge, SafeFleet, AFI Palace Cotroceni, Auto Vicsal, Brioche Doree, Caru cu cafea, RBC, iLIkeIT si Giulia.

     

    Si este doar startul!

    Reamintim, pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa-si promoveze imaginea sau sa sustina echipajul #125 in sezoanele 2015-2016, masina a fost impartita in spatii publicitare patrate cu o suprafata de 10x10 cm. Se poate ”lipi” oricine, pentru ca suma per unitate este extrem de accesibila, iar conceptul permite posibilitati nelimitate de personalizare a pachetelor dedicate partenerilor. Detaliile campaniei sunt disponibile pe site-ul oficial al campionului din 2011: https://valiporcisteanu.com/campanie/

    Vizualizari: 2786
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »