rss

Life Ball Mini 2008 este Provocateur

  1. 19/05/2008
  2. Tags: Life ball, Mini Clubman
    Vezi toate fotografiile (5)
    Pe eBay, in perioada 5-15 iunie va fi scos la vanzare un Mini "aranjat" de marca britanica de lenjerie "Agent Provocateur", special pentru Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil anti-SIDA din Europa.

    Modelul luat in vizor de creatorii de lenjerie este nimeni altul decat proaspat lansatul Mini Clubman. ”Imi place aspectul stilat, dar plin de erotism pe care il are Agent Provocateur!”, spune initiatorul Life Ball, Gery Keszler, cu privire la decizia sa de a alege designerul de moda pentru evenimentul din acest an.

    Agent Provocateur a fost fondat de Serena Rees si de sotul ei Joseph Corre - fiul creatoarei de moda Vivienne Westwood - si este faimos pentru colectiile sale ce parodiaza imoralitatea. Dupa ce isi va juca rolul in cadrul Life Ball, Mini-ul de colectie va fi licitat pe eBay, iar incasarile vor fi donate Life Ball.

    Eveniment anti-SIDA este sustinut pentru al optulea an de marca auto britanica, pana acum designeri precum Missoni, Ferre si Versace lasandu-si amprenta pe automobilele "Life Ball Mini".

    In ceea ce priveste creatia de anul acesta, Agent Provocateur il transforma pe Mini Clubman in automobil de politie: vopsit in negru cu benzi roz si logo-ul casei de lenjerie intima. Acoperisul va fi acoperit cu o schita stilizata a unui navod, peste care va trona clasicul girofar albastru. Geamurile spate sunt reflectorizante, iar cele ale usii split-door design din spate sunt acoperite cu bare precum cele de inchisoare. In interior a fost creat un "teren de joaca" capitonat cu piele neagra, cu diferite detalii create sa stimuleze imaginatia privitorilor.
    Vizualizari: 949