rss

Laptop Bentley by Ego de 12.000 de euro

  1. 23/07/2008
  2. Tags: Bentley, Ego
    Vezi toate fotografiile (3)

    Renumitul designer de laptop-uri de lux Ego, impreuna cu brandul de lux Bentley au prezentat in cadrul Salonului Auto de la Londra un laptop special, care are un pret la fel de special: 10.000 de lire sterline (aproximativ 12.000 de euro).

    Acesta pastreaza forma si caracteristicile oricarui produs de acest gen realizat de Ego, insa manerul a fost desenat dupa modelul usilor celebrelor masini construite de producatorul englez. Exteriorul laptop-ului este imbracat in aceeasi piele care este folosita si la tapiseria interioarelor modelelor Bentley si aduce in plus logo-ul Bentley.

    Laptop-ul de lux foloseste sistemul de operare Microsoft Vista cu procesor de 64 de biti si dispune de un spatiu de stocare de 160 Gb.

    Aceasta colaborare nu este prima de acest gen, cele mai importante fiind cele dintre Acer si Ferrari si, respectiv, Asus si Lamborghini.

    De asemenea, marcile de lux nu sunt singurele care folosesc tema laptop-urilor. Anul trecut, NEC a realizat un astfel de calculator portabil pentru Nissan X-Trail care a fost comercializat pe piata japoneza.

    Vizualizari: 802