rss

Land Rover a anuntat preturile noului Range Rover Evoque. Cat costa SUV-ul in Romania

  1. 27/11/2018
  2. Tags: land rover romania, pret evoque, pret range rover evoque, preturi evoque, range rover evoque
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea de-a doua generatie Range Rover Evoque a fost lansata recent la Londra iar acum avem ocazia sa aruncam o prima privire peste listele de preturi, inclusiv cea aferenta pietei din Romania. Aici, SUV-ul poate fi comandat cu una dintre cele sase motorizari Ingenium, trei pe benzina si trei diesel-uri.

    In standard, noul Evoque vine printre altele cu faruri automate, stopuri cu LED, oglinzi laterale incalzite, jante de 17 inch, sistem de climatizare pe doua zone, tapiterie din stofa, volan imbracat in piele, sistem de infotainment cu display de 10 inch, ceasuri de bord clasice sau camera pentru marsarier.

    Cel mai accesibil Evoque pe care il poti cumpara, incepand cu luna martie a anului viitor, este versiunea cu motor diesel de 2.0 litri, 150 de cai putere, tractiune integrala si transmisie automata. Pretul de pornire este de 42.245 de euro cu TVA.

    Merita mentionat faptul ca incepand cu luna iunie 2019, aceeasi motorizare va fi disponibila si cu tractiune FWD si cutie manuala de viteze. Cu siguranta, pretul de pornire va fi ceva mai mic.

    Vizualizari: 2803
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »