rss

Jeep CJ-7 cu motor de Viper

  1. 11/06/2007
  2. Tags: CJ-7, Jeep, Viper
    Vezi toate fotografiile (1)
    Clar, trebuie sa ai o suma considerabila de frustrari pentru a crea un asemenea monstru mecanic si o doza foarte consistenta de raceala spirituala pentru a te debarasa de un asemenea unicat printr-o simpla postare pe e-Bay.

    Iata insa ca acest gen de oameni exista, spre fericirea celor care-si doresc un precursor al capabilului Wrangler propulsat de… cel mai capabil agregat din oferta de motoare Chrysler/Dodge/Jeep.

    Pe scurt, acest Jeep CJ-7 din 1962 a suferit mai intai cateva modificari ale aspectului exterior (anumite panouri au fost inlocuite cu unele realizate pe comanda din aluminiu), astfel incat sub capota relativ decent dimensionatului off-roader sa isi faca loc monstrul V10 de 8,3 litri cilindree montat actualmente pe Dodge Viper, capabil sa dezvolte 500 CP.

    Pentru a putea prelua surplusul considerabil de greutate si de forta, trenul de rulare al masinii a fost serios revizuit, in timp ce pasagerilor li s-a asigurat o protectie suplimentara in urma montarii unui roll-cage clasic.

    Probabil, norocosul castigator al licitatiei va folosi acest CJ-7 pentru a furniza un sir nesfarsit de umilinte posesorilor de Porsche, BMW (si, pe alocuri, Ferrari si Lamborghini), fiindca ne indoim ca cineva va iesi in tot-teren cu o masina al carei cost aferent operatiunii de vopsire a sarit de 10.000 de $...
    Vizualizari: 1038