rss

Jaguar este in corzi

  1. 02/05/2007
  2. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (2)
    Conceptul CX-F a fost suficient de spectaculos pentru a descreti fruntile celor implicati in afacerea Jaguar dar, odata petrecerea de la Geneva incheiata, lucrurile au intrat pe fagasul lor normal – catre fundul prapastiei.

    Chinuit de mari probleme financiare si bantuit de cele 715 milioane de dolari pierduti anul trecut, constructorul din Browns Lane s-ar putea confunta cat de curand cu concedieri masive si chiar o posibila despartire de Ford.

    La randul sau haituit de rezultate financiare dezastruoase, numarul trei mondial are de gand sa nu mai tolereze nici un esec din partea grupului PAG, urmarind profitabilitatea acestuia cu orice pret.

    Deja reducerea de personal la Jaguar este aproape inevitabila, iar zvonurile care circula in ultima vreme in industria auto spun ca Ford este gata chiar sa vanda compania britanica (la pachet cu Land Rover), desi oficialii americani continua sa nege vehement acest lucru.

    Ford stie deja ca Jaguar nu are cum sa ajunga pe profit mai devreme de 2010, mai ales ca procesul de schimbare a imaginii conservatoare e abia la inceput. Speranta moare ultima...
    Vizualizari: 744