rss

Ion Nicolae obtine podiumul la Trofeul Rasnov

 1. 23/04/2018
 2. Tags: cnvc, coasta, pilot ion nicolae
  Vezi toate fotografiile (3)

  Trofeul Serus de la Rasnov a fost o etapa de acomodare a pilotului bucurestean cu noul automobil Mitsubishi Lancer EVO X, reusind in antrenamente sa ocupe pozitia secunda la grupa N. Dupa mansele de concurs, Nicolae a terminat prima etapa pe pozitia a 3-a a podiumului, obtinand un rezultat peste asteptari la volanul unei noi masini.

  "Ma bucur ca am reusit ocuparea unei pozitii pe podium, chiar daca inca nu m-am acomodat cu noua masina. Cu siguranta, in etapele urmatoare voi fi mai rapid si voi invata comportamentul masinii de concurs in cele mai mici detalii, luptandu-ma pentru locul 1 la grupa N" spune Ion Nicolae la sfarsitul etapei de la Rasnov.

  Pe langa masina, pilotul Nicolae a mai avut parte de o noutate. E vorba de lubrifiantii Polytron care au fost utilizati in toate elementele automobilului, de la motor si transmisie, pana la diferentiale. "Numai atunci cand conduci la viteze mari si motorul este pus la sarcini extreme poti testa cu adevarat eficienta unui ulei auto si daca poate face fata temperaturilor si fortelor de frecare uriase. Dupa aceasta etapa in care am fortat masina pot spune ca uleiurile Polytron au trecut cu brio testul" mai adauga Nicolae.

  Pilotul bucurestean va lua startul pe 19-20 mai la Teliu, acolo unde are loc a doua etapa din CNVC 2018, Trofeul Teliu.

  Vizualizari: 679
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 4.500 EUR, An: 2007, Kilometri: 202.500 detalii »

  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 4.500 EUR, An: 2008, Kilometri: 183.500 detalii »

  Toate anunturile »