rss

Informatia a fost confirmata oficial. Mercedes opreste productia acestui model in cateva zile

  1. 17/10/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Productia celui mai capabil off-roader al momentului se apropie de sfarsit. Asamblarea modelului Mercedes G500 4x4² va mai continua doar pana la finele lunii octombrie, se arata intr-un comunicat oficial publicat recent de compania germana.

    A debutat initial sub forma de concept car, insa reactia publicului i-a facut pe germanii de la Mercedes sa scoata si o versiune de serie. Doi ani si jumatate mai tarziu de la premiera sa, modelul G500 4x4² este pe cale sa paraseasca definitiv linia de productie.

    In anuntul facut de compania din Stuttgart ni se readuce aminte ca cel mai capabil off-roader al momentului ofera in standard doua punti portale si trei diferentiale blocabile. De asemenea, documentul in cauza vorbeste si despre motorul ascuns sub capota: un V8 de 422 CP.

    Dupa cum precizam si anterior, modelul Mercedes G500 4x4² a debutat oficial in primavara anului 2015, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva. Inlocuitorul extremului G63 AMG 6x6, automobilul german costa putin peste 230.000 de euro, TVA inclus.

    Vizualizari: 1512