rss

Inchirieri-Masini.ro - servicii pe care le poti accesa din cele mai variate motive

  1. 20/12/2018
  2. Tags: aeroport, auto, inchiriere, rentacar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Motivele pentru care serviciile rent a car Bucuresti sunt atat de mult solicitate pot fi numeroase. Fiecare persoana are anumite nevoi si obiective de indeplinit pe care fara o masina la dispozitie nu le poate realiza, respectiv, nu le  poate atinge.

    Inchirierea unui autovehicul in Bucuresti nu presupune utilizarea acestuia doar in perimetrul celor 228 km² pe care ii are capitala Romaniei, acesta putand fi util pentru a calatori in orice zona din tara. Vacantele sunt mai confortabile in cazurile in care se calatoreste cu un autoturism, unele task-uri pentru serviciu sunt mai simplu de executat cand angajatul are o masina la dispozitie, autovehiculul inchiriat fiind util pana si in cele mai banale actiuni – shopping, de exemplu.

    Aspecte in functie de care se poate inchiria optim un autoturism

    Inchirieri-masini.ro a intuit perfect nevoile clientilor sai de a inchiria autoturime diferite si a raspuns potrivit, incluzand in oferta sa modele variate. Daca unui client ii poate fi util un model small cars, altul poate sa nici nu ia in calcul un Fiat Panda, pentru ca nevoile sale sunt altele. Este evident ca pentru o familie sau un grup mare se va inchiria un model family cars – Dacia Lodgy, de exemplu -  sau chiar un VAN cu mai multe locuri.  

    Nu doar modelul autovehiculului este important in decizia de inchiriere. Exista clienti interesati sa conduca numai masini automate, dupa cum exista clienti care prefera sa conduca masini care au cutie manuala de viteze. In plus sunt clienti care nu ar conduce un autoturism pe motorina, paranduli-se ca acelea pe benzina sunt mai fiabile, dupa cum sunt si clienti care prefere masini diesel pentru un consum mai redus de carburant - variatii de dorinte care impun variatii de servicii!

    Business-ul Inchirieri-Masini poate sa raspunda in acest moment solicitarilor de orice natura ar fi, oferind spre inchiriere autoturime pe benzina si motorina, prevazute cu cutii de viteze manuale sau automate, modele din clasele small, medium, large, family, estate, premium, SUV si VAN. Compania este prezenta cu oferta sa in Bucuresti, insa aceeasi oferta este valabila si pentru masini de inchiriat la aeroportul Otopeni.

    Ingredientele unor servicii optim realizate

    Inchirieri-Masini nu a inventat serviciile dedicate de inchirieri auto, insa a gandit un concept care sa asigure accesibilitate si profit utilizatorului, ducand astfel de servicii la un alt nivel si asigurand plus valoare in domeniu.
        • Rezervarile se realizeaza intr-un mod simplu, pe un site intuitiv, sau telefonic;
        • Preturile sunt exprimate corect, oferta incluzand inchirieri in functie de buget. Mai mult de atat, pe masura ce numarul de zile pentru inchiriere auto creste, pretul este mai mic;
        • Autovehiculele pot fi preluate din Bucuresti sau pot fi preluate din Aeroportul Otopeni – clientul decide locul;
        • Clientul este cel care alege si autovehiculul potrivit nevoilor sale dintre cele listate in oferta;
        • Exista optiunea inchirierii cu sofer – o alternativa sigura pentru clientii care nu detin un permis de conducator auto sau pur si simplu nu vor sa conduca autoturismul inchiriat;
        • Nu in ultimul rand, oferta include inchirieri de autoturisme pe termen lung – utila in mod special firmelor.

    In concluzie, pentru astfel de servicii clientii decid,  Inchirieri-Masini fiind doar
    un partener sigur si corect care le poate pune la dispozitie cele mai bune servicii de care au nevoie!

    Vizualizari: 1800