rss

In sezonul rece masina ta are nevoie de cele mai bune anvelope de iarna!

  1. 10/10/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, lucru care inseamna ca trebuie sa iti pregatesti masina numaidecat. Primul pas este cu siguranta alegerea anvelopelor de iarna potrivite pentru tipul de masina pe care il detii. HANKOOK Winter RS2 Icept este un tip de anvelopa inovativa care a intrat puternic pe piata din Romania, brandul fiind un furnizor de incredere si la nivel european. Aderenta, stabilitatea si, mai ales, calitatea se numara printre caracteristicile tuturor produselor proiectate si manufacturate de HANKOOK.



    Atunci cand temperatura scade sub 7 grade, anvelopele de iarna devin necesare pentru ca frigul are un rol important in modul in care o anvelopa se comporta la contactul cu solul, indiferent daca este acoperit sau nu cu gheata sau zapada. HANKOOK Winter Icept RS2 sunt proiectate si manufacturate pentru a asigura o aderenta crescuta, o distanta mica de franare si, nu in ultimul rand, o manevrabilitate sporita pe orice tip de carosabil si in orice conditii meteo.



    HANKOOK WINTER Icept pe auto-soft.ro

    AUTO SOFT iti pune la dispozitie trei dimensiuni de anvelope HANKOOK Winter Icept RS2:
        • 185/65R15 88T
        • 195/65R15 91T
        • 205/55R16 91T

    HANKOOK este unul dintre promotorii industriei de anvelope prin profesionalism si solutii inteligente si sigure pentru soferii din toata lumea, fiind al saptelea brand de anvelope din lume (raportat dupa numarul de vanzari). HANKOOK este prima fabrica producatoare de anvelope din Coreea si, din dorinta de a evolua si a dezvolta materiale si tehnologii care sa creasca performantele anvelopelor, au incheiat in 2003 un parteneriat cu MICHELIN, un veteran in aceasta industrie. 




    Cine suntem?
    AUTO SOFT ofera una dintre cele mai variate si mai complete oferte de anvelope si jante de pe piata din Romania. Inca de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghideaza activitatea zi de zi: marfa de cea mai buna calitate, preturi cat mai mici (preferam o viteza de rotatie a stocurilor ridicata, obtinuta prin practicarea unor adaosuri comerciale scazute), colaborare reciproc avantajoasa si servicii cat mai rapide. Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de a conduce, kilometri de rulaj estimati, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. Livrarea se face in 24 de ore de la plasarea comenzii si este gratuita la minimum 4 anvelope comandate.


    Vizualizari: 3681