rss

I-au pozat de aproape bordul plin de ecrane. Uite cum arata la interior noul Audi A6

  1. 26/02/2018
    Vezi toate fotografiile (13)

    Zvonurile potrivit carora urmatoarea generatie a modelului Audi A6 va prelua interiorul noului A7 Sportback au fost confirmate in cursul acestei dimineti de doua fotografii spion realizate atat la locul, cat si la momentul potrivit.

    Audi este pe cale sa lanseze o noua generatie a modelului A6, cele mai noi zvonuri indicand o premiera mondiala chiar in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare. Intre timp, concurentul companiei din Ingolstadt pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class isi continua testele prescrise de inginerii germani, fiind surprins pentru prima oara cu interiorul la vedere.

    Deloc surprinzator, imaginile reusite de fotografii spion scot la iveala o plansa de bord de A7 Sportback, cu un display de dimensiuni generoase pentru afisarea instrumentelor de bord digitale. Acestuia i se alatura doua ecrane tactile montate la nivelul consolei centrale, unul deasupra celuilalt, care inlocuiesc butoanele fizice pentru controlul climatizarii, GPSului etc.

    La exterior, prototipul surprins in teste pastreaza camuflajul primit din fabrica, insa si din acest punct de vedere urmatoarea generatie a modelului A6 va semana izbitor cu noul A7. Asemanarile intre cele doua automobile vor continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde concurentul companiei din Ingolstadt pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class este asteptat...

    ... alaturi de unitati turbo cu patru si sase cilindri, evident. Ulterior, lista cu propulsii disponibile va fi completata cu celebrele versiuni de inalta performanta S6 si RS6, care ar putea oferi in continuare motoare pe benzina V8 bi-turbo de patru litri.

    Sursa Foto: Carscoops

    Vizualizari: 2377
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »