rss

Honda anunta introducerea unui program de garantie extinsa

  1. 01/10/2013
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda Trading Romania, distribuitorul autorizat al automobilelor Honda in Romania, anunta introducerea unui program de Garantie Extinsa, disponibil atat pentru automobile noi cat si rulate, incepand cu 1 Octombrie 2013.

    Garantia Extinsa Honda este un program inteligent, conceput special pentru a intampina exigentele clientilor din Romania privind o utilizare fara griji a autovehiculului. Astfel, orice automobil nou comercializat de la 1 Octombrie 2013 va avea inclus in pretul de achizitie o garantie de 5 ani sau 160.000 km, fata de garantia de 3 ani sau 100.000 km oferita pana la aceasta data.

    De asemenea, Garantia Extinsa este disponibila si pentru autovehiculele Honda rulate cu o vechime mai mica de 60 luni si un rulaj de pana la 120.000 km.

    Programul de Garantie Extinsa pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart si Premium, ce ofera clientilor existenti posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defectiune la un pret redus, fie pentru un raport beneficii/pret foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.

    Programul este disponibil in toata reteaua de dealeri autorizati Honda din Romania, incepand cu data mai sus mentionata.

    Campania de iarna Honda

    In perioada 1 Octombrie-31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarna cadou. O selectie riguroasa de anvelope premium a fost pregatita pentru aceasta campanie, Bridgestone si Pirelli fiind marcile selectate pentru a fi oferite clientilor Honda.

    Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de pret si cu Programul de Garantie Extinsa Honda
    , realizand un pachet de beneficii extrem de competitiv.

    Vizualizari: 4230
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »